Hirdetés
- Építkezünk 6. rész (2024)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy ház új téglaruhája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
adott a 9700 boldom és valami baki történt a facebookal. egy kommentet nem tudott elküldeni valamilyen postra és azóta bennragadt ez az értesítés. a nagy üzenetek menüben (ahol ömlesztve van minden) ott írja hogy a sikertelen komment miatt van kint a főoldalon is az a bizonyos egy darab értesítés de se törlésre se megnyitásra sem reagál. próbáltam hard resetet, semmi eredménye. most ilyenkor mit tudok tenni vele? nem gátol semmilyen tevékenységben de zavaró hogy a semmiért ott van valami aminek nem kellene. várom az ötleteket
-
bAtt001
addikt
válasz lezerpiramis #724 üzenetére
értelme van megvenni, hogy később megrendelje rá a bis-t az ember mint én tettem. ma már nagyon furcsák lennének a napjaim nélküle.
-
bAtt001
addikt
válasz dellfanboy #797 üzenetére
e-office mobile data alerter. én ezt használom már elég régen és tökéletes a célra.
-
bAtt001
addikt
elvileg az új 2.0-ás facebook app már megy bis nélkül is, szóval ha valakit eddig ez gátolta a használatba ki lehet próbálni.
-
bAtt001
addikt
nem tudja valaki miért nem működik a p-gomb a zenelejátszóban os6 alatt? mióta frissítettem nem tudok vele az előző számra ugrani és nagyon hiányzik
-
bAtt001
addikt
nahát ezt nem hiszem el, eddig fent volt az 570es végű hivatalos os amiben nem működött a vissza gomb. felraktam a 615ös végű verziót és ebben sem megy az nem lehet hogy kifogtam a két bugos verziót de legalább kétszer annyi hely maradt a memóriában telepítés és egy kis bb boss után
-
bAtt001
addikt
nah meguntam az os6-ot, látszik hogy nem a 9700-ra lett kitalálva. most szeretném visszatenni a 5ös verziót de nem sikerült az eddigi módszerrel felpakolni. előtte valamivel az egész telefont meg kell formázni vagy hogy működik ez? és milyen programmal ha igen?
-
bAtt001
addikt
válasz lezerpiramis #829 üzenetére
így sikerült csak bekavart a sok cikk amiket olvastam neten (wipe stb). felment működik is szépen csak magyar nyelv nincs benne, ez nem is zavar annyira mondjuk de az email fiókomnak se csinált új ikont a menüben. na megpróbálom újraindítani hátha de köszi szépen a segítséget.
-
bAtt001
addikt
válasz lezerpiramis #831 üzenetére
ilyen apróságokra nem gondolok de a legnagyobb baj ami a telepítés előtt is fennállt az az hogy az email-eket nem rendezi tárgy szerint csoportokba. mindegyik külön jelenik meg és így egyesével nem valami praktikus a dolog. fogalmam sincs mitől lehet ez egy ideig működött azóta meg ez van
-
bAtt001
addikt
válasz dellfanboy #835 üzenetére
az azt jelenti hogy a telefon kapcsolódik a rim szervereihez, tehát van aktív bis a telefonon. ha nem 3g-n van akkor úgy jelzi ezt hogy nagy betűvel van kiírva az edge vagy a gprs.
-
bAtt001
addikt
válasz Mymelody #837 üzenetére
hát nem igazán tudom mi lehet a baj azért nem írtam, de ha beraksz alkalmazást vagy törölsz a desktop software--ben akkor jobb alul azt hiszem van valami gomb amivel véglegesíteni kell ezeket a változatsásokat. igazából nem vagyok benne biztos mert így nem szoktam telepíteni semmit sem rá vagy eltávolítani.
-
bAtt001
addikt
válasz Mymelody #841 üzenetére
szerintem összeadódik, nekem is van mellette egy 100 megás de még sosem jutottam addig hogy abból is használjak adatot. bőven elég az az 100 mega.
(#842) invasio feletted egy párral írtam hogy akkor van kis betűvel írva ha nincs bis rendelve a kártyádra vagy nem működik a megrendelt bis
-
bAtt001
addikt
válasz dellfanboy #855 üzenetére
kb mindegy mikor frissíted mert mindent visszapakol magának telepítés után ami előtte rajta volt. de akkor leírnám a saját tapasztalatomat. kiírta hogy megjelent a hivatalos 6os mondom dejó gyorsan felraktam, egy 30 percben simán megvolt az egész. szép volt jó volt aztán kezdett belassulni a telefon, a memória lassan elfogyott szinte már szaggatott a görgetés. ekkor megelégeltem és visszapakoltam az 5öst, ez sokkal jobban tetszik. gyorsabb megbízhatóbb és látszik hogy nem érintőkijelzőre lett kitalálva ami nekem nem tetszett a 6osban. 2 hetet bírtam ki az új os-el utána untam meg ezeket a dolgokat, marad a jól bevált 5ös. egyedüli pici probléma vele hogy wifin kicsit lassan kapcsolódik a bis, de ennyi az egész.
-
bAtt001
addikt
arra még mindig nincs senkinek ötlete hogy miért nem csoportosítja nekem az emaileket a tárgy szerint. régen volt egy "mappa" és abba pakolta az azonos témájú emaileket, mióta frissítettem a szoftvert ez kb megszűnt és egyesével vannak a levelek és így évekig tart átnyálazni ha sok jönne :S valami ötletet elfogadnék mert hiányzik ez a kényelmi opció
-
bAtt001
addikt
válasz dellfanboy #930 üzenetére
én több mint fél évig használtam az os5-öt utána felraktam a hivatalos os6-ot. két hetet bírtam vele utána visszaraktam a jól bevált ötöst. számomra nagyon irritáló volt hogy egy bizonyos idő után már a menük görgetése is szaggatva történik a kevés memória miatt. szóval nekem az 5ös vállt be, annál is maradok
-
bAtt001
addikt
válasz dellfanboy #944 üzenetére
az első fele úgy van ahogy gondolod, a telefonszámládra nem fog a rim semmit felszámolni pluszban.
ingyenes pdf olvasó nem létezik, ha jól tudom. régebben sokat kerestem de semmi ilyesmi sem volt pedig minden fórum tele van vele hogy igény lenne rá de nem nincs fizetős van de azt meg aranyáron mérik, biztos nem fizetek 10+ dollárt azért ami mindenhol máshol ingyen van... ledesre pedig ez van, létezik belőle ingyenes változat is persze korlátozásokkal.
-
bAtt001
addikt
én egyszer átálítottam hotspotra na azóta nem tudom visszaváltani. hiába állítom át és mentem el a beállításokat utána magától átdobja hotspotra megint és így nem tudom használni a böngészőt csak wifin a leveleimet sem rendezi tárgy szerint. lehet ráférne egy szoftvercsere
-
bAtt001
addikt
válasz lezerpiramis #1129 üzenetére
nekem 9700 os 6.0.0.546-al működik az ugrálás amit írtál. nekem múltkor a p betű nem működött a zenelejáttszóban, újraraktam azóta megy
-
bAtt001
addikt
nem tudom ki mennyire használja a led-et, én eddig semennyire nem figyeltem de most volt egy jó program ajánló crackberry-n. bebuzz ugye fizetős, na ez meg teljesen ingyenes és elég sok mindent lehet benne állítgatni.
-
bAtt001
addikt
valaki esetleg használ rajtam kívül facebook messengert? és nem tudja véletlenül hogy mi okból kifolyólag zabálja az adatot? nagyon gyanús nekem, igaz hogy sokat szoktam beszélgetni így de végülis csak szöveget küldök ebből nem kellene összejönnie napi 5 megának, ha már a whatsapp nem eszik meg ennyi ennek se kéne
-
bAtt001
addikt
egy apró kérdésem lenne csak, megoldható hogy bb-ről az sms-eimet áthozzam valahogy androidra? van valami csodaprogram? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít