Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coq
aktív tag
válasz eladodo #6999 üzenetére
Nezd meg ezt, hatha megy igy...
-
eladodo
csendes tag
udv szakertok...
egy pici problemam lenne...
lefekudt a 9900am,ami igy elment szervizbe...
(kijelzocsere...)
van egy 8900,amin szeretnek frissiteni(valamikor ezer eve csinaltam mar ilyet,de most megakadtam...)
v4.2.0.127 van rajta,ami nem tudja pl a fajlkezelest,mappazast...
ezert szeretnek ra egy frissebbet...
mindezt mac laptopon kellene lezavarni(most ez van nalam,vessetek a mokusok ele...)es itt megall a tudomany...
ossze vissza dobal fel talaltokat,de vagy nem mukodik,vagy nem mac...kerdes-hol lehetne talalni olyan sw-t,ami tudja a fajlkezelest(ha jol emlekszem a 6.osokon mar van),milyen driver kell a macinak,hogy le is tudjam wipeolni a 8900at es mit is kell tenni hozza???
ha jol emlekszem par lepes csak,aksi ki aztan megy magatol(legalabbis windowsos gepen...)de itt van valami extra???koszonom elore is a segitseget...
MILAN,sempre con te!!! - cs.a K.!!! ©™
-
MODERÁTOR
Uhh ez nagyon durván gyenge. Még átlagos okostelefonhoz képest is. Pláne a jó öreg 9700-amhoz képest, ami az én elég durva telefonálási szokásaimmal is elment másfél napot, ha nem volt olyan durva akkor kettőt.
Na ez nálam kb délre tutira lemerülne, bár én reggel szoktam levenni a töltőről a telefont. Próbáld ki ezt, hátha nyersz pár óra készenlétet.
Illetve, még annyi, hogy szerintem pár feltöltés kell az akksinak, mire beáll a végleges kapacitása, bár szerintem gyökeres változásra nem kell számítani, de jobb lesz. Szerintem a mostani helyzet 35%-ához képest lesz 45-50, de mindjárt jobban hangzik.
Amúgy az adatátvitel (3G) fogyaszt a legtöbbet. Ha lenne wifi a melóban sokkal jobb lenne a helyzet. -
Enzolord
addikt
Akkor tehát, ha fontos az akku idő, akkor 9780 inkább...
Hardveresen mennyivel jobb a 9900,
Meddig nem avul el a 9780? Circa.. Gondolom, senki sem látnok itt...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Cheesy
őstag
Hogy lehet bezárni appokat, hogy ne működjenek a háttérben? Pl. Facebookot.
Illetve az értesítési sávra felkerült egy születésnap amit a telefonkönyvben adtam meg egy kontakthoz, de majd csak novemberben lesz esedékes Az mit keres már ott?
BB Messengerben az egyik tagnak "Cancelled" a születésnapja, azt miért nem lehet megtekintés után száműzni onnan?IM+ -t töltöm most le.
Jó IRC klienst tudtok, ami tud kezelni bouncert?eventus:
2G vagy 3G mód van beállítva, a telefon dönti el melyik kell neki..[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Tegnap teljesen fel lett töltve, kb. este 22:30 fele vettem le, PC-hez is volt csatlakoztatva.
Ami be van kapcsolva:
- BIS
- 3G
- 3 email fiók figyelés
- wifi (de munkahelyen nincs wifi)
- BB Chat
- FacebookMa egyszer telefonáltam vele, kb. 6 percet.
Appworldöt frissíteni kellett, ezért telefonon letölt, feltelepít, újraindul.
Utána frissíteni kellett a BB Messengert, megint újraindul.Most ebben a pillanatban kb. 35%-os a töltöttsége.
Nagyon gyorsan merül.[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
THONIK
tag
válasz Enzolord #6977 üzenetére
Csodálatos készülék a 9780 és utolérhetetlen az akkuja, 9900 meg felülmúlhatatlan bár én eddig csak nézegettem, de a 9780 bis nélkül volt kipróbálni és gyönyörű készülék. Ha annak a billentyűit übereli a 9900 akkor már megérte drágábban vennem a készüléket.
A munkám csak az fb és a levelekről, meg a telefonról szól... 3 napig olyan volt mintha mindíg az irodában lennék, nem akadályozott az Iphone tapi billentyűje... ott inkább elővettem a laptopotBlackBerry® Mobile by RIM
-
Enzolord
addikt
Köszi!
Mennyi a készenléti ideje a 9780nak?
Mert e közt és a 9900 között vacillálok, egy Sensationt adok most el...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
THONIK
tag
válasz Enzolord #6974 üzenetére
http://en.wikipedia.org/wiki/BlackBerry_(company)
RIM- Research In Motion Limited, ő a BB gyártója egyedül. A BB a termék, de mára a RIM BB-re váltotta a nevét, ha jól emlékszem kint még azt is olvastam hogy a tőzsdén is úgy szerepel, de ez nem biztos!
Még mindig nagyon izgat a letakart készülék, én azt hittem a Bold sorozatnak vége és a többi fórumon és kérdezgetnek róla... de senki semmit nem tud... se neten sem sehol, csak plakáton
BlackBerry® Mobile by RIM
-
THONIK
tag
Hogy tetszik a 9900, tényleg annyira rossz az akkuideje ?
Kedden megyek az én két 9900-ért, így a család végleg leteheti az Iphone-t... sokat vacilláltam a 9780 és e között.. nagyon tetszik a 9780 de félek gyorsabban elavulna én meg csak szomorkodnék a cserénBlackBerry® Mobile by RIM
-
Enzolord
addikt
válasz Vangelis #6973 üzenetére
Összeállt...Yess...
CSak a köztudatban mindenki BlackBerryt használt...
Király..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Vangelis #6970 üzenetére
Alakul ez..
Több gyártó gyártja licenc alapján a BlackBerryt?
Köszönöm szépen!Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Vangelis #6968 üzenetére
És ez bármilyen működési metódusban befolyásolja a telefont?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
Sziasztok!
Ezen a fórumon új vagyok, lenne egy kérdésem, ami lehet, számotokra alapvető, én viszont amateur vagyok BlackBerryk területén..
Mit jelent a RIM ,ha oda van írva a hirdetett telefon mellé?Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Cheesy
őstag
válasz lezerpiramis #6965 üzenetére
Igen, tegnap a BB Desktop manager már akarta is telepíteni, de mondtam neki, hogy elég lesz ennyi újdonság egy napra, hétvégén majd frissítem
Ma még nem találkoztam a "megtorpanással". Bízom benne, hogy csak a "bejáratás" alatt volt ilyen...www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
válasz lezerpiramis #6962 üzenetére
7.1.0342 (1149)
Random modon megall muveletek kozben 10-15 mp-re...
Remelem orvosolhato, a telefonlonybe valo bevitelnel tegnap este a 15. Nevjegy utan mar nem volt akadas.www.vakbelmutet.hu
-
eventus
veterán
Letöltöttem a Linket, tetszik a működése
Azért ismerhetné a régebbi készülékeket is 9780ra csak adatátvitelt ajánl fel és a DM letöltését. De a PB gond nélkül megy vele.[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Cheesy
őstag
Megvolt az első fagyás, pedig nagyon kíméletesen ismerkedek vele...
Első kontakt bepötyögése után 1 percig semmire nem reagált.
Már 4 kontaktot írkáltam be, mindegyiknél mentésnél 1-3mp várás. Szerkesztés közben órás ikon, jobb felső sarokban adatkommunikáció felvillan.
Wifin vagyok.
BBchat nem okozhatja? Ott töltötte egy ideig a taglistát meg a szöveges előzményeket... mi lesz ha ráeresztek 4 email fiókot?szerk:
nem 1-3, inkább 1-10mp várás, főleg ha a kontaktnak e-mail címet is megadok[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
THONIK
tag
Holnap a vodafonnál megveszem a kártyát és az előfizetést, és elmegyek hétfőn a telefonos boltba a 9900-ért berakom a kártyám és elvileg ha minden okés a független 9900-on akkor kapok egy sms-t hogy regisztrálható magától, vagy hogy?
-
Cheesy
őstag
Igen. Felül nyitott, még a kis BB pöttyök is le lettek fóliázva gyárilag
Belehelyezéskor a trackball érzékeli a - feltehetőleg - pici mágnest és lezárja a telefont. Kivételkor meg feloldja.icezozo:
OK, előbb még kiderítem, hogy van-e PC Suite szerűség BB-hez, mert a SIM kártyámon lévő (amit mellesleg most ingyen lecseréltek, így nyugdíjba küldöm a Westel900-as SIM kártyámat ) névjegyeket már nagyon szelektálni kellene, így meg PC-n gyorsabban begépelgetem ami kell.www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Jelentem csatlakoztam a Blackberry használók táborába
Kalandos volt hozzájutnom (időrendi sorrendben):
- féltem tőle, mi van ha nem fog működni, ismeretlen volt számomra az egész
- használt készülékekről szinte lehetetlen megtudni működni fognak-e, csak ismert forrás jöhet szóba
- végre rámtalált egy megbízható eladó (icezozo) és írta, hogy lenne neki egy eladó ami külföldről jön használtan
- pont az a csomag nem érkezett meg, amiben a készülék volt
- talált egy másikat, el is mentem volna érte, erre a kontaktja döntött, hogy mégse adja el
Ma pedig:
- elhatároztam, hogy megjutalmazom magam egy BB-vel, úgyis sok volt a meló
- elmegyek a nagyobbik T-Mobile üzletbe Szolnokon, kivárom a soromat
- nincs, elfogyott. De a másik T-Pontban van. Egy. Utolsó. Szerencsére fekete.
- átmegyek, közben majdnem elüt az előttem lévő egy szabálytalankodó rajkót, én meg majdnem belemegyek hátulról
- bemegyek, sor vége kint a folyosón. Várok 40 percet.
- egy elragadó, csinos és kedves ügyintéző lányt fogok ki (Zita), aki már annyira fáradt szegénykém, hogy már csak nevettünk a dolgokon amik adódtak Kb. 30 perc vásárlás és csevej után bekapcsolta, és csak nézte, hogy világít a piros led és nem kapcsol be. Mondom, majd otthon eljátszok vele. (Itthon elővéve már eszembe jutott, hogy lassan bootol, itthon már be volt kapcsolva és a PIN-t várta)Szép dobozban van, minőségi a benyomása, de nem az a simifon amit az ember csak babusgat és óv a környezettől. Masszív, fém keret, még kb csak azt néztem meg, hogy mi az a kb. 5-6 sms ami azóta jött rá a szolgáltatótól. BIS is elvileg aktív.
Most pedig elvonulok vele a barlangomba és "Dráááágaszáág!" felkiáltásokkal hagyom, hogy bekebelezzen
www.vakbelmutet.hu
-
nagyúr
Hmm! Igen szép a fehér!
/Biztosra veszem, hogy egy ájfonos sem köt ebbe bele. Sőt, meg fogják nézni! Ez nem a helló kitty mobil!/Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Cheesy
őstag
Nézegettem ezeket a mobilflotta kezdeményeket a neten, akiket kérdeztem egyiknek sincs arról fogalma, hogy mi az a BIS... így nincs benne bizodalmam, hogy flottul működne minden, ha csatlakoznék egyi lyenhez.
Így ma munka után az utam a helyi T-Mobilhoz fog vezetni, ahol megint elkötelezem magam 2 évre egy zsír 9900 miatt...
www.vakbelmutet.hu
-
MODERÁTOR
válasz lezerpiramis #6939 üzenetére
Pontosan, én is adtam el használtan bb-t, és előtte direkt utánakérdeztem a neten, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy a következő tulaj tudja regelni majd.
Mondjuk már nagyon bánom hogy eladtam. De ez van. Kellenek néha a rossz döntések is.
-
THONIK
tag
válasz lezerpiramis #6935 üzenetére
Azt nem értem, hogy ha valaki eladja a készüléket mért nem lehet regt váltani... ha ő nem regel ki akkor nem megy a mail... erre azért lehetne egy normális rendszer, hogy ne a vevőt szívassuk meg ha 2. kézből kapja a telefont.
-
lezerpiramis
őstag
válasz VágniValó #6931 üzenetére
Ezt meg tudom erositeni Ellenben klasszisokkal gyorsabb, szebb es kezelhetobb, mint pl. a 9780-as, pedig az se volt rossz. Csak azt nem ertem, mi akadalyozta a mernokoket abban, hogy a 9900-as is kapjon legalabb egy 1500-as akksit. Tudom, karcsusitas mindenek felett...
-
lezerpiramis
őstag
-
THONIK
tag
Lenne egy kérdésem, mitől függ a BIS regisztrálás lehetősége, mi lehet az oka ha esetleg nem lehet regisztrálni a készüléket. Gondolkodok egy 9900-as inportban garanciával, elvileg Bis regelhető, de ha nem lopott akkor mi más oka lenne a regelés megtagadásának?
-
MODERÁTOR
-
fil
őstag
válasz lezerpiramis #6926 üzenetére
Közben én is úgy gondoltam, hogy mégsem a malájt, hanem valami európait próbálok, aminél legalább a software platform megegyezik a mostaniéval. Bár nem tudom, hogy mit takar a software platform, de lehet, hogy valami ami a régióval kapcsolatos. Valószínűleg egy Voda UK lesz, ha rászánom magam. Még infot gyűjtök.
-
sasa134
addikt
előrendelhető a Z10 Mo-on: ITT 176k+pk
Avanti Roma
-
fil
őstag
válasz lezerpiramis #6923 üzenetére
O.K. Tehát akkor ezzel nem automatikusan nyírom ki készüléket, ha az oldalon adott útmutató szerint felteszem.
[ Szerkesztve ]
-
lezerpiramis
őstag
Gyakorlatilag bármilyen 7.0-t vagy 7.1-et rá lehet tenni, ami az adott típusra kijött. Ritka az olyan, hogy ez vagy az nem működik a frissítés után a szolgáltatói támogatás hiánya miatt - pláne akkor, ha az adott telefont egyébként árulja a szolgáltató valamilyen 7.0-s vagy 7.1-es OS-sel.
-
fil
őstag
válasz lezerpiramis #6921 üzenetére
Az OS mennyire szolgáltatófüggő. Ez egy függetlenített (T-Home-os) készülék. Így vettem pár napja. (Most Vodás kártyával megy.)
Téglásítani azért nem szeretném.[ Szerkesztve ]
-
fil
őstag
válasz lezerpiramis #6919 üzenetére
Downgradelni ,hogy lehet?
-
fil
őstag
válasz partizan1982 #6917 üzenetére
Valószínűleg kevésnek találja a 3g jelerősséget és visszakapcsol 2g-re.
Nálam is ez van - szintén voda - ,hogy ha beállítom fixen 3g-re akkor azon megy .de csak 1-2 pötty térerőt mutat. Ha engedem, mindkettőt, akkor egy kicsit ácsoroh a 3g-n, aztán visszamegy edge-re. Ott aztán fullos. Mondjuk nálam választható a csak 3g-is, de más típus. -
partizan1982
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam használtan egy BB bold 9000es készüléket. Mivel első BB-m, nem értek hozzá és sok óra netes olvasgatás után sem találtam megoldást. A problémám az, hogy a teló ugyebár 3G-s, de nekem csak az edge felirat jelenik meg a jobb felső sarokban a kijelzőn. A mobilhálózatoknál csak 2 funkciót választhatok a 2G vagy a 3G és 2G. Hiába állítom az utóbbira, akkor is csak az edge felirat van. Lefedetség tutira van Szegeden. Mi a megoldás erre a dologra, mert az edge elég lassú és a mobilnetemet nem tudom így kihasználni. Mellesleg vodafoneos vagyok.
Kérlek segítsetek a megoldásban!
Előre is köszönet a válaszokért!!!
Üdv -
fil
őstag
válasz lezerpiramis #6914 üzenetére
7.1 Bundle 2039 (v7.1.0.714 Platform 9.6.0.111)
-
fil
őstag
válasz lezerpiramis #6912 üzenetére
7.1
Mindegy ez van, majd kipróbálok egy külső képet is, kártyáról, hogy azzal mit csinál.
Ha kopmlett témát töltök le rá, akkor lecserélődik és úgy is marad, na de ez nem a leg elegánsabb megoldás. Olyant hogy lehetne, hogy ne legyen háttérkép (azon kívül, hogy csinálok egy fekete képet )[ Szerkesztve ]
-
fil
őstag
válasz lezerpiramis #6910 üzenetére
Belső memórián van. Az egyik "beépített háttérkép". A .../samplespictures/ folderben vannak. Minden kép tulajdonsága, hogy csak olvasható és átirányítás zárolva. Ez utóbbi nem tudom mi.
[ Szerkesztve ]
-
fil
őstag
Azt mi okozhatja, hogy a háttérképet, ha megváltoztatom, kb. egy perc múlva visszaáll a régi. (9360)
-
lezerpiramis
őstag
Én se tudom, hogy melyiket adjam el az új BB-k érkezése előtt. A 9780-asnak nagyon jó az akksija (a fényképező nem túlzottan érdekel, van profi masina a családban ), és kevesebb pénzt lehet érte kapni, de a 9900-as a mobile hotspot miatt nagyon jól jön (nincs vezetékes net, és a mobilnet meglepő sebessége miatt nem is kell), illetve a billentyűzet kényelmessége, valamint az összeszerelési minőség, a szoftver gyorsasága, a kijelző bőven alázza a 9780-asét.
Nekem mindig is a robosztusabb BB-k tetszettek (a Boldok közül a 9000 és a 9900, illetve a kvázi elődnek mondható 8800), de ettől még a 9780-as is kiváló telefon, nagyon szeretem. A 9790-es semleges nekem, mert egy akkora érintőkijelző szerintem már felesleges, a billentyűzet olyan, mint a 9780-asé, az üzemidő viszont a 9900-as felé tendál, úgyhogy a hátrányokat sikerült összeszedni és belerakni a 9790-esbe Persze a 9780-as hátránya egyben az előnye is, hiszen néha jól jön, hogy kisebb, csak épp nem a legfontosabb funkciónál (szövegbevitel).
-
lezerpiramis
őstag
válasz partizan1982 #6898 üzenetére
Akkor valami gaz van azzal a teloval, mert kellene lennie csak 3G lehetosegnek is pl...
-
THONIK
tag
Köszönöm a válaszokat! 9780 az nagyon szép, sokkal szebb mint a 9900 de erősebbnek érzem és tovább toppon maradónak... félek hogy mire belejövök elavulna
7,0 sokkal jobb mint a 6.0 ? és utána ugrottak 10 -re?
Kanadában reklámozzák már hogy lesz új 9900 utód, ami tapis és billentyűs is... ennek örülök!BlackBerry® Mobile by RIM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest