Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
-
Cheesy
őstag
válasz botarobi #6597 üzenetére
Talán most csütörtökön végre megszabadulok a tapogatós telefonomtól és bevállalok egy 9900-t.
Viszont mivel lejárt a T-nél az előfizetésem és közben lett lehetőség a céges telefonomhoz még 6 számot hozzárendelni flottásan, elég jó konstrukcióban (havi 1905HUF előfizetési díj, 12,7 HUF/perc minden hálózatba, stb.) ezért gondolkodok, hogy számhordozásal átviszem a jelenlegi magánszámom a Telenorhoz és ott választok egy BB konstrukciót.
A dolog szépséghibája, hogy pont a BB készülékekből 2db, a 9900 és a 9360 kapható, pont ezekre nincs kedvezmény ebben az akciós listában és 2 év hűséget kell kötni. :/ De ha maradok a Trénél, akkor meg marad az alaphangon 5500 HUF/hó csomagom 38HUF/perc-el, plusz ehhez jönne a telefon részlete mellé a 1500-2000 HUF-os BIS.Így most nem tudom mi lenne a jó, már megint. Ennyire szar a Telenoros BIS?
[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz lezerpiramis #6592 üzenetére
A T az elvileg jobb ahogy elnézem. Ott 500MB van alapból. YouTube nem lényeg amúgy is túl kicsi a Bold kijelzője hozzá. Ha kell váltok szolgáltatót független a Blackim. Igaz ott is kell valami adatcsomag, de jó lesz valami alap is.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
botarobi
tag
válasz Cyberpunk #6588 üzenetére
Addig bszogatnak, amíg nem fizetsz elő egy olyan + adatforgalmat tartalmazó csomagra, aminél túlforgalmazási díj van. Velem is ezt tették, azóta csak 25.-e körül mindig jön a figyelmeztetés, hogy elhasználtam a BIS 80%-át. Olyan még nem volt, hogy túlléptem volna a BIS keretet.
-
Cyberpunk
félisten
Üdv van itt valaki Telenoros? Szeretnék BIS előfizetést, de nem vágom, hogy megy. Azt írják, hogy + adatcsomagra kell előfizetni, de a BIS-ben csak 150 MB-ot írnak. Nos most ha ez elfogy, akkor olyan lesz nekem mint ha nem is lenne BIS?
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
vtechun
veterán
van pár fotó a SIM foglalathibás BB 9810-emről. sokminden nem látszik, de tényleg csak ennyi baja van...
-
törölt tag
válasz lezerpiramis #6581 üzenetére
Igen, azt olvastam is, köszi csak ott nem sok szó esik az OS6 és 7 közti különbségekről. Mert ha nem túl sok, illetve nem nagy különbség van, akkor lehet inkább ezt áldoznám be a jobb akksiidő miatt.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz lezerpiramis #6561 üzenetére
Köszi. OS6 és 7 között nagy különbség van (a 9780 OS6 -ot futtat, ugye)?
Én is e kettő között agyalok (9780 és 9900), de épp az érintősökből lett mostanában elegem, így inkább a 9780 felé húz a szívem -
lorencz
tag
válasz lezerpiramis #6575 üzenetére
Nekem a 8310 volt az amin nagyon kényelmes volt az irás
-
lezerpiramis
őstag
Igen, a 9000-esen az alkalmazásmemória elég szűkös volt, ezért én sose használtam OS 5-tel, inkább meghagytam a 4.6-ot (a Stormra raktam anno OS 5-öt, mert bár az alkalmazásmemória annál is lecsökkent, de a 4.7 olyan szinten lassú volt, hogy nagyon...).
9700-asom sose volt, de nagyon hasonló a 9780-ashoz, csak azon OS 6 fut. Nem volt rossz teló, az üzemidejét szerettem, de a billentyűzete nem állt annyira kézre a 9000-es után, az autofókusz engem meg sose érdekelt túlzottan (bár megértem azt, aki hiányolja).
-
Coq
aktív tag
válasz lezerpiramis #6575 üzenetére
Nekem az elso BB-m egy 9700 volt, es nagyon szerettem, maig tokeletesen mukodik egyebkent. Utana vettem egy 9000-est, pont a kidolgozasa miatt szerettem bele. De nem tudtam megszokni a trackballt a trackpad helyett es sokat szenvedtem a keves memoria miatt, es a 4.6-os OS is szokatlan volt az 5 utan. Telepitettem ra az 5-ost, nekem nagyobb fennakadas nelkul mukodott vele, de akkor mar vegkepp keves volt a 128 Mb memoria... Harom mini alkalmazast letoltve csak 20-25 Mb maradt szabadon a mukodeshez, es ez azert eppen meguti az elegseges szintet, 20 alatt mar kezdett belassulni, par naponta muszaj volt ujrainditani. Amit meg nagyon hianyoltam belole, az az autofokuszos kamera, ez nekem szemely szerint fontos, nagyon sajnalom, igazabol nem is ertem, hogy a 9900-bol hogy maradhatott ki... Kb. fel evig hasznaltam, nekem a keret sem kopott meg, bar mindig a tokjaban volt. A tokjaval kapcsolatban viszont elegge szerencsetlen megoldas az is, hogy nem lehet bedugni a fejhallgatot, mikozben a tokban van. Es kicsit nagynak is talaltam, nekem a 9700 volt a jo meret - bar a a billentyuzet hasznalatakor ez persze elony volt.
Uzemidoben viszont mindketto kiraly volt, foleg a mai valasztekhoz kepest.
-
lezerpiramis
őstag
-
Coq
aktív tag
válasz Sly Bp. #6572 üzenetére
Persze, en sem azt mondom, hogy a 9000 jobb, mint az ujabbak es meg ma is erdemes azt venni, hiszen OS szempontjabol is elegge elavult, nagyon keves az alkalmazasokra fordithato memoriaja stb. stb. - de szerintem pusztan a kidolgozast nezve azert az volt a csucs. Attol kezdve sokkal tobb a muanyag a felso kategorias keszulekekben is... (pl. elvileg ebbe a kategoriaba tartozik a Bold 9790 is...)
-
-
Coq
aktív tag
válasz Sly Bp. #6566 üzenetére
Ha a kidolgozottsagot, minoseget nezzuk, akkor a csucs szerintem a 9000, ott az egesz hatlap borbol volt. Maga a BB-logo is joval elegansabban jelenik meg. Plusz meg korben a valodi fembol keszult keret, amely tenyleges vedelmet nyujtott a keszuleknek, valodi fem oldalgombokkal. (A keret a BB 9900-ason is van) A billentyuzete is egyertelmuen jobb minosegu volt.
Ezekhez kepest sajnos mar a 9700 / 9780 is egyertelmu visszalepes...
-
Sly Bp.
addikt
válasz lezerpiramis #6569 üzenetére
Akkor 9900 lesz szerintem már csak a navinak kéne utána járnom valahol mert nem akarom hogy leszippantsa a netet egy navigálás alkalmával
-
lezerpiramis
őstag
válasz Sly Bp. #6568 üzenetére
-Jobb kijelző (érintőkijelző - böngészésnél jól jön, illetve a 6-os és a 7-es OS inkább érintőkijelzőhöz van szabva)
-Jobb böngésző (tényleg jól használható, sokkal nagyobb az ugrás, mint OS 5 és 6 között, pedig a 6-tal jött be a webkit)
-Erősebb hardver
-Gyorsabb OS
-Mobil hotspot funkció (OS 7.1 esetén)
-Sokkal kényelmesebb billentyűzet
-a Wi-Fi ismeri az "N" szabványt
-Gyorsabb HSPA (14,4 Mbit/sec - nálunk számít, mert 9-10 Mbit-tel is szokott menni a mobilnet)
-Jobb minőségű készülékház (talán a hátlapot kivéve, de ebben sem lennék biztos, mert a 9780-asomé állandóan lejár)
-NFC (ha fontos valakinek)
-Iránytű (amennyiben fontos valakinek)Dióhéjban ennyi.
A leírt naviknak a próbaverziójuk ingyenes. A használt adatmennyiségről nem tudok nyilatkozni a két alkalmazás esetében, az pedig szolgáltató- és csomagfüggő, hogy hány megát/gigát kapsz a BIS-sel, illetve a normál mobilnettel.
-
Sly Bp.
addikt
válasz lezerpiramis #6567 üzenetére
Azt hogy miben jobb a 9900 azt pár mondatban kifejtenéd nekem?
Az lenne még a kérdésem hogy mennyi adatforgalom kell ahoz hogy 1 órát navizzak kb? 1GB netem van 0-24-ben megy de a BB alkalmazásra előfizetek akkor az e-mail nem visz netet! Az általad leírt navik ingyen letölthetőek?
-
Sly Bp.
addikt
válasz botarobi #6565 üzenetére
És olyan program amit meg lehet venni és az meg is marad már bb telómra is? Ha van akkor mennyibe fájna? EU kellene nem csak MO! Lumia 800-al kell szívnom a navi miatt!
9900 mennyire minőségi hosszú távon egy 9780-hoz képest? Mert ott a bőr hátlap sokat dobott! Aksi idő a frissítésekkel nem nőtt a telefonon?
[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
Sziasztok!
Szeretnék újra BB tulaj lenni!
Nagyon fontos nekem az Ingyenes navigáció! BB-re milyen lehetőségek vannak milyen progikat lehet rá venni?
Ha egyszer megveszem és lesz egy Új BB telefonom akkor arra is át tudom vinni ha egy reg alatt megy a két telefon! Mint az Androidnál!Köszönöm
-
eventus
veterán
válasz lezerpiramis #6558 üzenetére
En nem tudnek valasztani
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
törölt tag
9900 kinek meddig bírja szuflával? Egy napot kibír legalább? Persze nem úgy, hogy hozzá sem nyúlok
-
-
MODERÁTOR
válasz lezerpiramis #6551 üzenetére
Köszi de ha kijön a 10-es az valószínű engem is érdekelni fog. Vagyis ha addig várok akkor már az lesz.
Bár most nézegetem a 9810-eseket, annak idején nagyon szerettem volna olyat. -
m.mario
csendes tag
Sziasztok!
Következő dologgal szembesültem. Wifi-n keresztül léptem fel az app world-re. Ment minden simán, de amikor le akartam tölteni valamit kérte az ID azonosítóm és jelszavam. Rendelkezem mindkettővel és megadtam, erre azt a választ kaptam, hogy ,,adja meg az okostelefonhoz társított felhasználói azonosítót " . Itt a BIS/bes felhasználói adatokra gondol? Ha nem ezekre gondol, akkor hová kell megadni a a felhasználói nevet és azonosítót? A másik dolog, hogy most kiírt értesítéseket az app wolrd-ről, hasonlóakat, mintha üzenetet kaptam volna, csakhogy ezek nem tűnnek el akkor sem, ha vissza lépek az app wolrd-be ! Mi a teendő ilyenkor! Köszi előre isJa telepített Facebook, megy simán wifivel!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Praetorianus #6543 üzenetére
Hát, köszi.
Látom már, hogy a korábbi gondolataimmal ellentétben életem egyik legrosszabb döntése volt hogy eladtam a 9700-amat, aminek első tulajdonosa voltam és állati jó állapotban volt mikor eladtam. Mondjuk így kell hülye döntést hozni: megvolt amíg fizettem a BIS-ért, amint ingyen lett eladtam. Ennyi eszem van, na.
lezerpiramis: köszi itt és a másik topikban is a tanácsokat. Ha megvenném a telefont amit használtan nézek, akkor, főleg mivel ingyen lenne, úgyis lenne rá BIS. Csak az a baj, hogy előtte ki kellene deríteni/próbálni hogy lehet-e rajta, mert először lenne a megvétel, utána a bis előfizetés a kártyámra (ezt szerintem csak jövő hét második felében tudnám leghamarabb elintézni).
Végső soron szerintem várok, és vagy veszek egy újat, vagy megvárom ezt a 10-est hogy mit mutat, akkor meg a BIS nem fog kelleni.
[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
szerintetek a 20 napot használt, és nemrég egy mikrosim adapterrel sikeresen elrontott sim olvasójú 9810-est mennyiért lehetne eladni? Amúgy tökéletes... Csak hát így simet nem olvas
-
lezerpiramis
őstag
BB 10-es topicban leírtam. Pont a lényeges funkciók (gyári levelezőkliens, BB Messenger, BB Maps, BB Protect, Google Talk, egyéb BB-s appok stb.) nem fognak működni, plusz a fontosabb social network appok és az App World csak Wi-Fi-n.
BIS nélkül szvsz felesleges BB-t venni (leszámítva ugye a BB 10-et ), de van olyan, akinek így is jó. Szerintem csak szenvedés, 2 hétig használtam BIS nélkül a 8520-asomat, amíg feltöltőkártya volt benne, mert másik telóban volt a fő kártyám.
-
Praetorianus
aktív tag
Ha OS7-es BB-ben gondolkodsz, akkor bátran elfelejtheted a régi Boldok frankó készenléti idejét. Az összes új modell (kivéve talán a 9320-at) egy napot bír.
Ami a BIS nélkül nem megy, az a push email, a BBM, meg a RIM saját programjai (Protect, Facebook, Twitter, Windows Live, stb). Bár utóbbiak közül pl a Facebook már asszem wifin is működik... -
MODERÁTOR
Azt egy hozzáértő meg tudná nekem mondani, hogy "régi", azaz valójában a mostani, OS 7-es BB-ken mi az a funkció, ami megy és mi az ami nem megy BIS nélkül?
Illetve, azt használt telefon vásárlásakor hogy tudom ellenőrizni, hogy az adott készülék regisztrálható-e bis-re ha előfizetek rá? Azon gondolkodok hogy visszaváltok bb-re mert az utóbbi 10 évben a boldom volt az egyetlen ami tudta azt az akkumulátoros üzemidőt ami nekem kell. Igaz sokat telefonálok. Meg kocsiban a fizikai billentyűkön a gyorshívást is könnyebb volt indítani mint érintőn...
-
Kisfundy
aktív tag
A z10 190.000huf az Expansys-on,bár még csak előrendelhető!
-
vtechun
veterán
Sziasztok, masnak sem jon be a T instantemail felulete? Ill. Nincs egyeb problema?
[ Szerkesztve ]
-
-
Coq
aktív tag
válasz sasa134 #6530 üzenetére
Pont ezek a gondok vannak minden UK cuccal... Szerintem nem eri meg mashonnan rendelni, hamarosan lesz mindenhol: az a par nap elony meg nem eri meg az esetleges kesobbi bosszusagokat.
Januar 30-an a sajtotajekoztatokon allitolag osztogattak oket egyes ujsagiroknak, akik mondjuk tesztet irtak rola, ezek az ebay-en elerhetok mar azonnali postazassal, de 1000 dollar folotti aron.
-
readyz
tag
válasz sasa134 #6533 üzenetére
régebben egyik barátom hazahozta az angol vodafone-s telóját és ment az itteni vodafone-os sim-emmel, de manapság próbáltam és nem megy már sajnos.Viszont amit kinn (anglia) letiltanak valamelyik szolgáltatónál mondjuk nemfizetés miatt vagy lopás miatt, az bezzeg az itteni vodával simán elmegy, és csakis az itteni vodával!
Ekkor van ez az üzenet a berry-n: Phone Not Allowed MM6
Biztos valaki találkozott már vele, sem a T, sem a telenor sim-et nem fogadja el ilyenkor a telefon, de a vodafonet azt igen[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
update: a nem LTE verzió előrendelhető a Coolblue-nál, (Belgium), 599EUR-ért. Február végi érkezés.
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
OK köszi.
én o2-nél vagyok, de fogalmuk sincs mikor lesz elérhető... :/
CSak amazon.de eddig de én is felírom amint találok valahol, hátha érdekel valakit. UK-ből rendelésen vagy küldetésen is gondolkozom, de nem tudom, hogy az ottani készülék megy-e a német hálón. Másrészt meg a töltő foglalata más, plusz a garancia intézés is problémás. Hollandia lenne nekem a tuti, de ott sem tud senki semmit...
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Coq
aktív tag
válasz sasa134 #6526 üzenetére
Csak a PhoneHouse, amirol a multkor irtam. Nincs semmi az Amazon.fr-en, es a szolgaltatok is csak igerik kulonbozo forumokon, hogy hamarosan.
De figyelem, mihelyt megjelenik, felteszem a linket.
Tartozekokbol viszont rengeteg kaphato mar most (tokok, stb.).
SZERK : Most jelent meg a legnagyobb szolgaltatonal!!!
[ Szerkesztve ]
-
readyz
tag
Kis Angliai körkép az ebay-en, ami nem licitálós:
-
eventus
veterán
Dev alpha c. Szebb, mint a Q10. Tombolnak mar, hogy ez szebb
[link][ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Coq
aktív tag
Egy ujabb Z10 teszt. Egy hetnyi hasznalat utan a szerzo "vegyes erzelmekkel" viseltetik az uj BB irant, amirol kulon ir, az a "katasztrofalis uzemido"... Neki egy napot sem bir ki a keszulek intenziv hasznalat mellett. Megjegyzi, hogy hasonlo hasznalattal az iPhone 5 vegigbirja a napot. Azt irja, hogy ennek egyik oka mindenkeppen a HUB, mivel a folyamatos informacioaramlashoz az osszes alkalmazast nyitva kell tartania.
Ez az elso informaciom a Z10 uzemidejerol, mas tesztekben errol meg nem olvastam - de ez reszben ertheto is, hiszen egy hete jelent meg a telo. Gondolom, mostantol jonnek majd errol is a hirek.
[ Szerkesztve ]
-
m.mario
csendes tag
válasz lezerpiramis #6519 üzenetére
Van opera mini telepítve, de csatlakozáskor hibát jelez, gondolom wifi-nél megoldódik. A másik módszer működik desktop software-el!
-
lezerpiramis
őstag
válasz m.mario #6517 üzenetére
Alkalmazást az App Worldből tudsz letölteni, vagy pedig OTA telepíteni a telefonra (pl. elmész az m.opera.com-ra, akkor innen le tudod szedni az Opera Minit).
A másik lehetőség az, hogy letöltöd PC-re az adott alkalmazást (alx fájl), majd utána BB Desktop Software-rel felrakod a BB-re.
-
m.mario
csendes tag
válasz lezerpiramis #6516 üzenetére
Be lett állítva, de most nem vagyok wifi közelben, holnap próbálkozom vele! Memória kártyáról nem tlehetséges alkalmazásokat feltelepíteni? Ha igen, leírnátok, mi a menete!
-
lezerpiramis
őstag
válasz lezerpiramis #6508 üzenetére
Ez pedig pláne beszédes a KB oldalról
"Additional Information
Note: The following data is not migrated from a BlackBerry OS to a BlackBerry 10 smartphone:
Notification Profiles
BlackBerry ID
Paired bluetooth devices
BIS-integrated email accounts
Data associated with a BlackBerry Enterprise Server
FaceBook/Twitter/LinkedIn
Installed applications" -
m.mario
csendes tag
válasz lezerpiramis #6512 üzenetére
Sajnos így a WhatsApp messenger sem fut, ami nagyon kellene....
-
lezerpiramis
őstag
válasz m.mario #6511 üzenetére
TuneIn van arra is szerintem, az megy normál mobilnettel (vagy Wi-Fi-n), viszont zabálja az adatmennyiséget és az akksit (bár a 9700-as jól bírja szuflával).
Normális navi sajnos nincs BB-re, esetleg a Wisepilotot vagy az UbiNavot lehet megpróbálni, de nem tudom, hogy ezek mennek-e BIS nélkül. Utóbbit próbáltam, de nekem van BIS-em. Meg kell nézni a review-t.
-
m.mario
csendes tag
válasz lezerpiramis #6510 üzenetére
Pár alkalmazás jól jönne, meg egy rádió! Álmodoznék egy egyszerű GPS-ről is,de éppenséggel meglennék anélkül is.
Legközelebb a szolgáltatómnál veszek telefont és nem próbálkozom kétes eredetű kütyükkel! Jó kis tanulság. Android után azt hittem, minden olyan egyszerű!
Hálásan köszönöm a segítséget és a türelmet!
[ Szerkesztve ]
-
m.mario
csendes tag
válasz lezerpiramis #6507 üzenetére
Akkor ne is erőltessem a dolgot? Ha Wifi-n működni fog, az is jobb a semminél, amúgy a telefon működik rendesen, csak töltenék rá pár alkalmazást
-
lezerpiramis
őstag
válasz lezerpiramis #6503 üzenetére
-
m.mario
csendes tag
válasz lezerpiramis #6505 üzenetére
Nincs. T-mobilos teló, de ki lett üttetve, és Telenoros kártyával használom. Mobilnet fut rajta.
-
m.mario
csendes tag
válasz lezerpiramis #6503 üzenetére
Jó, hogy ennyien értetek hozzá, nem gondoltam, hogy ezzel a kütyüvel ekkora fába vágom a fejszém! Sajnos amikor bele tettem a sim-kártyám, nem kaptam blacberry-s üzenetet. Most vissza állítom az eredeti beállításokat, hátha úgy jön majd. A vissza állítással remélem nem tünnek el csak a telóról az adatok, a Sim-en é s a memória kártyán meg marad minden.
A telómon ha jól néztem OS 5 fut.
[ Szerkesztve ]
-
lezerpiramis
őstag
Crackberry-n lehetett ilyesmit olvasni, itt is van: http://crackberry.com/no-you-dont-need-bis-plan-blackberry-10-phones
Fura lenne, ha nem lehetne. Ha nyomok egy speedtestet a Fancy Speedtest alkalmazással a 9900-ason, akkor a BIS kapcsolatot használva sokkal rosszabb eredményeket kapok, mint abban az esetben, ha a szolgáltatói adathálózatot használom. Ez nyilván azért van, mert a BIS kapcsolat megjárja a kinti szervereket.
Ha ezt a kapcsolatot akarják berakni egy BB 10-es böngészőbe, akkor az elég vicces lenne... Nem véletlen, hogy a komolyabb forgalmat igénylő dolgok (YouTube, tethering) már most sem a BB APN-en mennek, és a BB Messenger voice hívása is csak Wi-Fi-n működik BB 6-nál és 7-nél.
[ Szerkesztve ]
-
lezerpiramis
őstag
válasz m.mario #6499 üzenetére
Két szintű regisztráció van - pontosabban BB ID-val együtt már három
1. A készülék regisztrálásra kerül a hálózaton. A SIM-kártyádon van BB szolgáltatás, és amikor berakod a BB-be, akkor kapsz egy üzenetet BlackBerry feladóval: "A készülék regisztrálva van a vezeték nélküli hálózaton.". Ha ezt nem kapod meg akkumulátor kivétele, visszahelyezése, valamint biztonsági adattörlés után sem, akkor se a BB Messenger, se a BB App World, se a levelezés nem fog működni. Ez alapfeltétel.
2. A készüléket PIN és IMEI alapján regisztrálod a szolgáltató és a BlackBerry közös weboldalán, vagy pedig a készülék email varázslójával. Ez a BIS-es levelezéshez kell, semmi máshoz. Ez akkor nem lehetséges, ha ez a regisztráci (tehát a 2.) már megtörtént egy másik szolgáltatónál, és az előző felhasználó nem töröltette ezt a regisztrációt. Ha nem töröltette, akkor - jó eséllyel - csak a levelezés nem fog működni, minden más igen, hiszen a telefon regisztrált az adathálózaton (1. pont), megjöttek a beállításokat tartalmazó szolgáltatáskönyvek.
3. BB ID létrehozása. Ez kell az App Worldből történő letöltéshez, újabb OS-eknél a BB Messenger használatához, beszélgetések/kontaktok kimentéséhez, BB Protecthez. -
fgth
tag
válasz lezerpiramis #6500 üzenetére
mar megbocsas de mibol gondolod,hogy OS10 eseteben lesz erdemi valtozas BIS-nel?
Waterloo ... BlackBerry base White Passport
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest