- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezzel a jelenséggel még nem találkoztam, mondjuk nagyon gyors netem van, lehet azért. Persze ha nálam is így lenne, ziher, hogy azonnali jelleggel törölném le a francba a chrome-ot.
Igaz, nem is chrome-ot használok, hanem coolnovo-t, ami egy chromium-os valami, de eddig nagyon bejön.
-
pushalias
addikt
Én Firefoxról csábultam vissza amikor kijött az IE10, pedig 6-os verzió óta nem használtam, mert dögsz.r volt. Aztán meguntam, hogy jó, jó FF, de ha kettőnél több videó van nyitva, egyből baj van. Nekem egyébként pont a Chrome a rémálom. Ha negyedórára magára hagyom, örülök, ha jó néhány perc alatt úgy-ahogy feléled. Még szerencse, hogy a W8 magasról tesz rá, hogy szenved, IE vígan dolgozik, amíg a benchmarkgyőztes haldokilik a háttérben. Mert XP-esetében a teljes rendszert magával rántja kómába. Legviccesebb, amikor az Analytics-szel sz.rja össze magát, elvégre mégis csak egy társaság volnának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- ipad mini 5 Gold 256GB WiFi szép megkímélt
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P70 - XEON I 32GB I 256SSD I M5000M 8GB I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest