- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
"a notification rendszer is elég gyerekcipőben jár, nincs központi profilozás, nem lehet egy gombnyomásra "elnémítani" a jelzéseket, külön-külön minden alkalmazásban kell egyénileg beállítani."
Ez azért így nem igaz.
A notifkációs rendszer az eddigi csúcs, egységes felületen elérhető központilag, elég flexibilis és egyszerűen is programozható. Nomeg ahogy sheratan is írta, eléggé nonintruzív, mégis jól látható. (Főleg kombinálva a státusz LED-del.)
A hangokat se kell külön-külön beállítani, a rendszer kb. 8 hangerőt tart számon (Ringer, Alarm, Notifications, Voice, Media, BT Media, BT Voice, lehet kihagytam valamit), az első háromhoz csengőhang is tartozik. Ha a Notificationst leveszed 0-ra, vagy lenémítod a telefont, akkor a bejövő SMS-ek éppúgy le lesznek némítva, mint az IM üzenetek, frissítési jelzések, satöbbi. Az összes program alapértelmezetten a rendszerszinten beállított hangot használja, ettől eltérőt kiválaszthatsz, de senki se kötelez.
Apropó profilok: egyrészt külső alkalmazással megoldható, másrészt a HTC már szokott ilyesmit rakni a Sense-be, harmadrészt azért ez elég ritka igény - minden telefon tud pusztán a hangerőgombokkal csörög-rezeg-teljeskuss módok között váltani.
-
törölt tag
azért van egész tűrhető task manager (fizetőseket nem néztem, de ingyenesből is akad). bár persze szívesen látnék még több funkciót, de alapvetően amit most használok, az jól működik (taskpanel).
a home gomb hosszanti nyomására alegutóbb elindított 6 alkalmazást dobja fel, nem a leggyakrabban indítottakat.
a notification rendszerrel nem értem mi a bajod. ha lehúzod a felső sávot, akkor ott egy "clear" gomb, ami törli az összes értesítést.ha meg ki akarnád kapcsolni az egészet, azt azért nem értem, mert ez a rendszer egyik lényege, és pozitív tulajdonsága, hogy az egyes információk nem pop-up módján az arcodbe kerülnek, akármit csinálsz, hanem a fenti sávban diszkréten jelennek meg.engem inkább az zavar az alkalmazások kezelésében, hogy a rendszer önkényesen elindítgat dolgokat, amiről úgy gondolja, hogy használni fogod. de ezzel az a baj, hogy olyanokat is, amiket soha nem indítottam el a telefonon (corporate calendar, weather, stb). ezekre mondjuk jó az auto-kill funkció a taskmanagerben, de akkor is bosszantó.
-
BTW, az eddig megvalósított rendszerek közül az Android oldotta meg ezt a legjobban: a tartalommegosztás központilag irányított, tehát ha felteszek egy Twitter klienst a telefonra, akkor minden alkalmazásban megjelenik a lehetőség a szöveg, link, képküldésre ennek segítségével. (Vö. WM6.5, ahol jópénzért kéne olyan fájlkezelőt vennem, ami támogatja a Picasára feltöltést
)
erdoke: Ld. fentebb egy lehetséges alternatívát. A magyarul retweettel sincs probléma, mert a share parancsra bejön a másik program, megírod az üzenetet amit akarsz, és kiküldöd. Utána meg visszajön az eredeti alkalmazás.
Az egy más kérdés, hogy a rusztikus mobil OS-eknek még nincs meg az ehhez szükséges infrastruktúrájuk. Hát, nem is tartom őket modernnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyedi RX 9070 XT-vel készül az ASRock
- Google Pixel topik
- Assetto Corsa Competizione
- Xiaomi légtisztítók. Mi Air Purifier, 2, 2s, PRO
- Xbox Series X|S
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest