Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
gthomma
senior tag
A gond az hogy el sem jutok odáig hogy a google bekérje a jelszót, beírom az email címet, megérintem a "következő" gombot, elhalványítja a kijelzőt és ennyi volt.
-
gthomma
senior tag
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyet, kényszerből
A garancia lejárta után 5 nappal, a szifon 8 plus-om kiesett a kezemből, és olyan szerencsésen esett az útpadkára hogy a kijelzője pókhálós lett, szétnyílt a háza, pár alkatrész kiesett, szóval totál kár.
Gyorsan olcsón kellett telefon, a jófogáson volt egy 950 XL szilikon tokkal üveg fóliával, függetlenül, 18000 -ért, lecsaptam rá.Használat előtt WDRT, majd OTC-vel minden frissítést feltettem, után következett az áruházból az alkalmazások frissítése.
Ezek hiba nélkül lezajlottak, eredmény:
Lumia 950 XL(RM-1085_15217) 10.0.15254.603A következő problémák adódtak ( a microsoft fiókommal be tudtam jelentkezni gond nélkül)
- az iColud fiókom ezt mondja : nem megfelelő jelszó, az asztali Windows természetesen gond nélkül beenged a jelszóval
- a Google mailt csak a böngészőből lehet használni, de a kapcsolataimat nem szinkronizálja, szintén nem megfelelő jelszó. Töröltem a Google fiókot, újraindítottam a telefont azóta ezt mutatja ha a Google fiókot akarom beállítani:
-
gthomma
senior tag
Sziasztok!
Van olyan desktop alkalmazás amivel az áruházból le lehet tölteni az appokat? Szeretném elmenteni őket amíg lehet.
( a 950-ben van FM rádió?) -
gthomma
senior tag
Sziasztok !
Huawei Mate 10 Lite -ot cserélnék 950XL -re. A Mate 1SIM-es független.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jackson elektromos gitár
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A garancia lejárta után 5 nappal, a szifon 8 plus-om kiesett a kezemből, és olyan szerencsésen esett az útpadkára hogy a kijelzője pókhálós lett, szétnyílt a háza, pár alkatrész kiesett, szóval totál kár.