Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- bitpork: 2025, zárás
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
"A 950 XL meg tucattelefonként figyelt mellette. Ha nem lenne rajta MS logo, akármi másnak elmenne."
Nekem meg éppen ez tetszik bennük. Amit te rondának és középszerűnek tartasz, azt én sallangmentesnek. Jó, az XL-t nem láttam még, de a sima 950 külseje nagyon tetszett. A Star Wars-t ma este nézzük.

(#621) Ricardo: A 950 (legalábbis amelyiket néztem) nem ropogott. A műanyag fogása nekem is bejött.
-
Ricardo
titán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Kíváncsi vagyok rá. Én eddig csak egy 550-be botlottam a Media Markt helyi egységénél. Az is le volt kódolva (úgy néz ki ez ez jó poén egyeseknek), így csak megnézegettem. Annyira nem fogott meg.
Viszont a 950/950xl érdekelne. annyit olvasok itt az anyaghasználatról, meg a kényelmetlen gombokról, hogy már nagyon érdekel milyen lehet. maga az, hogy műanyag nem zavar, mert abból is lehet minőséget használni. A 640 fogása jó egy év üveghátlapos telefonhasználat után. Mindegyik anyagnak (legyen az műanyag, bőr, üveg, vagy fém) van előnye és hátránya.
Jut eszembe. Azt nem nézted hogy ropog e a hátlap?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő