Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
gretzky77 #249 üzenetére
Mások a tesztek, videók és a jelenlegi tulajdonosok fórumokban közzétett tapasztalatai alapján alakítják ki véleményüket. Nincs ezzel semmi gond. A gond inkább az olyan felfogással van, mint amit te is képviselsz. Csakhogy megértsd. Én is nézegettem a 950-et, de nem vettem meg, mert elolvastam róla egy csomó tesztet, megnéztem egy csomó videót, elolvastam egy csomó tulajdonosi panaszt és megállapítottam magamban, hogy nem éri meg, mert egy rossz árérték arányú készülék. Magyarul xar. Ráadásul sikerült személyesen is megtapogatni és továbbra sem győzött meg. A win10 mobile nem volt új számomra mert korábban insidereztem. A telefon kialakítása viszont kritikán aluli. Nem tudom az MS fanság mérőskáláján hol kell elhelyezkedni ahhoz, hogy szó nélkül lenyelje az ember azokat a hibákat amikkel ez a flagshipnek mondott 950-es széria kijött?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titan, független, karcmentes, patika állapot, garancia: 2026.11.20
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512GB
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest