Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pont múlt héten néztem muterom öreg lumia 550-jét, az van a storeban, hogy kb minden megjelenik, az is ami telefonra nem telepíthető. Szűrőt meg nem találtam, amivel ki lehetne zárni. Mondjuk nem is foglalkoztam vele sokat, lehet van valahol.
Mindenesetre egy csomó app már nincs, pl facebook. A másik fele meg lehet már nem működik normálisan, mert nem updatelték.
Edge sem kapott frissítést jó ideje, szóval lassú, netezni sem nagyon lehet már vele normálisan, bár ez inkább az L55 sara.
Outlook még megy, szóval emailezni még jó 😁
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó egy XMG P406 laptop
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest