Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenkes
csendes tag
válasz
gyurica úr
üzenetére
Bár én már nem használom egy éve, de kb. havonta bekapcsolom, lefrissítem. (No meg néha a kisfiam nézegeti rajta a fényképeket), de azért köszönet a BKK-nál történt eljárásodért.
A Monument Browser-re gondoltam, az frissült még decemberben is.
Bár úgy tűnik vége már mindennek. Most bekapcsoltam és nem jött jelzés friisíthető app-ról a store-ban, a "Frissítések beszerzése" gombra nyomás után sem, ami azt jelenti, hogy már nem lehet semmit frissíteni, még ha a szerző készítene is frissítést. (Nekem van egy jó pár app, amit soha nem engedtem frissíteni, így még régről van frissebb változata, így azokat legalább fel kellene ajánlania.) Azaz, rendszer szinten van már letiltva a frissítés.
Tehát, azt hiszem tényleg végleg R.I.P.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Xiaomi Redmi 13C (23106RNODA),6,74",90Hz,4/128GB,Dual SIM,5000mAh,Fekete és Kék színekben
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- IPHONE 12 MINI 64GB, FEKETE, 100%, ÚJ AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest