Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
950-em nem volt, ahhoz nem tudom hasonlítani, csak 640-em meg ATIV S előtte. 640 az ehhez képest jégkocka volt, az ATIV S meg hasonlóan melegedett, csak sokkal jobban merült.
Jó hűtése volt a snapi 810-nek ebben a telefonban, csak sajnos voltak körülmények ahol ez kevés volt. Mindennapi használatban nálam is csak ez az egy alkalom volt amikor túlmelegedett, de mondom, a körülmények itt elég hátrányosak voltak. 36C, tengerpart, szikrázó napsütés, és HDR fotóztam, kijelző max fényerőn hogy lássak is valamit. 5 perc alatt azt írta hogy akkor ő most nem fotóz, mert melege van.
Egyébként több helyen is írják hogy a snapi 810 nagyon melegedős fajta és MS egyik hibája ez volt a csúcskészülékeinél, hogy ezt rakta bele, hiába a jó hűtés.
Nálam a fentitől eltekintve, ami 1,5 év alatt tényleg csak egyszer jött elő, ezekben a helyzetekben volt melegedési problémám:
- 20-30 perc játék után, a készülék kijelző felől kellemetlenül meleggé válik
- autóban navigáció 100%-ról waze-el olyan 2,5 órát bír, ezért tölteni kell, ha nem félig lemerült telefonnal akarok megérkezni, töltés és navigálás közben pedig többször előfordult, hogy a kettőt együtt nem bírta, letiltotta a töltést majd lemerült, és kikapcsolt. Ez nyáron fordult csak elő, de megoldottam azzal hogy szellőző elé tettem a tratót, és telibekapta a légkondit.
- Continuum alatt index olvasással is fel lehet jól melegíteni, miküzben töltőn is van, annyira hogy letiltja a töltést.Ezektől függetlenül nem volt a hétköznapokban sosem gondom a készülékkel, néha még bánom is hogy eladtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Spotify
- További aktív témák...
- Garanciával - iPhone 13 Pro Max, 128GB (2025.41.E)
- Garanciával - iPhone 12 , 128GB (2025.46.E)
- Kiváló, nagyon szép állapotú Xiaomi 14 (12/512GB) + Ajándék Smart Band 9! Még 13 hónap gyári gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest