Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
950-em nem volt, ahhoz nem tudom hasonlítani, csak 640-em meg ATIV S előtte. 640 az ehhez képest jégkocka volt, az ATIV S meg hasonlóan melegedett, csak sokkal jobban merült.
Jó hűtése volt a snapi 810-nek ebben a telefonban, csak sajnos voltak körülmények ahol ez kevés volt. Mindennapi használatban nálam is csak ez az egy alkalom volt amikor túlmelegedett, de mondom, a körülmények itt elég hátrányosak voltak. 36C, tengerpart, szikrázó napsütés, és HDR fotóztam, kijelző max fényerőn hogy lássak is valamit. 5 perc alatt azt írta hogy akkor ő most nem fotóz, mert melege van.
Egyébként több helyen is írják hogy a snapi 810 nagyon melegedős fajta és MS egyik hibája ez volt a csúcskészülékeinél, hogy ezt rakta bele, hiába a jó hűtés.
Nálam a fentitől eltekintve, ami 1,5 év alatt tényleg csak egyszer jött elő, ezekben a helyzetekben volt melegedési problémám:
- 20-30 perc játék után, a készülék kijelző felől kellemetlenül meleggé válik
- autóban navigáció 100%-ról waze-el olyan 2,5 órát bír, ezért tölteni kell, ha nem félig lemerült telefonnal akarok megérkezni, töltés és navigálás közben pedig többször előfordult, hogy a kettőt együtt nem bírta, letiltotta a töltést majd lemerült, és kikapcsolt. Ez nyáron fordult csak elő, de megoldottam azzal hogy szellőző elé tettem a tratót, és telibekapta a légkondit.
- Continuum alatt index olvasással is fel lehet jól melegíteni, miküzben töltőn is van, annyira hogy letiltja a töltést.Ezektől függetlenül nem volt a hétköznapokban sosem gondom a készülékkel, néha még bánom is hogy eladtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest