Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Vágyak
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem én, hogy megy vezeték nélkül, de körülbelül mekkora felhasználásra lehet számítani miracast tv-vel? Kétszer kipróbálod, hogy milyen baró (ha van ilyen tévéd), és vége.
Hiába vezeték nélküli az egér-billentyűzet, kell lennie egy ilyen párosnak mondjuk otthon, egynek az irodában stb. Kb mekkora az esélye annak, hogy ahova mész, van miracast tv megcsinálni egy prezentációt? Én egyetemi előadásokat tartok, a projektorok egy részén már van hdmi, de leginkább csak a jó öreg vga bemenet található meg. Erre nyilván nem fogok miracastolni."lehet használni usb eszközöket a display dock segítségével, vagy egy olcsó, egyszerű Type C átalakítóval" és továbbra is az az érzésem, hogy ezzel nem fog az user szenvedni. Ezért mondom azt, hogy a continuumot egy marketing-feature-nek érzem, sosem fogja az átlag felhasználó használni, de el lehet sütni reklámban, hogy van.
Cserébe megalkottak egy olyan készüléket, amit nincs kedved kézbevenni, mert már akkor elmegy a kedved mindentől, ha hozzáérsz / ránézel. Szerintem ez mind a fizikai, mind a szoftveres megjelenését tekintve egy megbocsáthatatlanul félkész termék, bőven teljes áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- További aktív témák...
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest