Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tünci86
csendes tag
Sziasztok!
Anyukámnak van ilyen készüléke, én Android párti vagyok így nem tudok segíteni neki :-/ A telefonja teljesen megkergült többször előfordult olyan, hogy lezárt állapotban előveszi de már forró mikor próbálja feléleszteni csak villan egyet és kikapcsol. Kiveszi az akksit megvárja míg lehűl és visszateszi utána működik, de van hogy 80-90%ról teljesen lemerül ezalatt. Elvitte egy újpesti szervízbe (még garis!) Ott mondták neki hogy szombathelyre kell küldeni. Gondolom ennél is van olyan hogy regisztrálja a telefont és küldenek futárt (nekem pl Asusnál Samunál így van) ezt hol lehet megtenni? Én nem találtam :-$
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Suzuki topik
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest