Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgabriel
csendes tag
Én is ott voltam ezen az előadáson.
Néhány pozitívum:
- Fóti Marcell és Gál Tamás előadó is nagyon jó stílusban tartották meg az előadásukat (szakmai szint egyértelmű, lévén a sok mz/x képesítésük miatt)
- Ingyen alma (apple from microsoft
)
- Ingyen szatyor, mappa, toll, jegyzetfüzet (reklámtermékek, hurrá)
- Oklevél, h résztvettélÉs most jöjjön a negatívum:
- aki tényleg rendszergazda és/vagy rendelkezik valamilyen MCP-vel (neadj isten 70-290-el), annak dögunalom volt és csak kb +5% tudást adtak
- az előadás első fele Vista reklám volt
- utána vegyesen Server 2003 R2 és SBS reklámElég sokan voltunk, ebből több mint a fele középiskolás vagy egyetemista. Nagyon kevés szaki vagy hozzáértő volt. Lehet, h ők már tudták, h nem érdemes ilyesmin résztvenni.
Persze mikor megkrédezték, h pl hányan konfigoltak már pl DHCP-t, akkor a jelenlévők fele feltette a kezét. (volt néhány extrémebb kérdés is, ahol meglepődtem, h mennyien "lódítanak") (pl kizártnak tartom, h egy pupertás korának végét járó srác több mint 200 gépes rendszert felügyelne)Volt néhány poén is, több-kevesebb sikerrel. Bár a mögöttem ülő langaléta 50-es éveit taposó úr -aki folyamat rúgdosta a székemet-, még azon is jókat röhögött, mikor GT arról mesélt, h winxp-ről vistára történő upgrade esetén a Vista jelzi, h "nono, van ennél újabb verzió, te ide nem kellesz".
Azonban a "tanfolyam" ("képzés") köntösébe öltöztetett indirekt reklámshow indítványozása mindenképpen dícsérendő, sok érdeklődő betekintést kaphatott az adminok feladataiba és a "csodálatos" Vista képességeibe.
ps: legnagyobb "poén" az volt, mikor Fóti Marcell arra lett figyelmes, h a hangosító kollégája a sarokban horkolva szundít (később is bealudt a fickó, de már nem horkolt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T15p Gen 2. i7-11800H/32GB RAM/512GB SSD/GeForce GTX 1650
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó ILCE-7M3K (Sony A7 III + 24-105G kit) nagyon keveset használt!
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. Független.
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Byintek Love U14 Projektor
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)