2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Microsoft IT - Informatika Tisztán

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Üdv! Egy volt osztálytársam szólt, hogy lesz a Pécs Plaza-ban egy IT Rendszergazda képzés...

[ ÚJ TESZT ]

Üdv!
Egy volt osztálytársam szólt, hogy lesz a Pécs Plaza-ban egy IT Rendszergazda képzés a Microsoft szervezésében.Hmm...nem lehet olyan nagyon rossz...gondoltam, és még ingyen is van?! Csodás akkor jelentkezzünk! A jelentkezést elfogadták, kaptam egy kódot amivel meg tudtam hívni bárkit a rendezvényre. A rendezvény előtt egy héttel és aztán előtte egy nappal is emlékeztetőt kaptam e-mailben. A feledékeny emberekről is gondoskodtak. Kíváncsian vártam, milyen lesz a rendezvény.

2007.október 20. Reggel 7:00

Hajnalodik, kiugrom az ágyból, a bará...a Microsoft már vár reám. Reggeli után autóba be, és irány a Pécs Plaza, annak is a mozi részlege. Miután sikeresen levakartam a szélvédőről a rajta lévő vékony jégréteget, elindultam. Útközben azon gondolkodtam, hogy vajon lesz-e hely a parkolóban.És lett. Rádióelőlap le.Gyors kézfogás a volt osztálytársakkal majd irány a mozitermek bejárata.

2007.október 20. Reggel 8:10 körül

A tömeg elindul befelé. Mi követjük őket, és beállunk a sorba ahol a regisztráció történik. Két hostess egy laptoppal regisztrálja a jónépet, viszonylag gyorsan. Kezünkbe nyomnak egy Microsoftos reklámtollat, egy reklámdossziét benne némi promociós anyaggal a különböző termékeikről, egy kvízkérdésekkel teli lapot, egy értékelő lapot, és egy helyes kis microsoftos jegyzetlap-tömböt(A4-es méretben). Elfoglaljuk a helyeket, lassan megtelik a mozi. Az egyik szünetben kaptunk, egy CD tartóra hasonlító valamit ami egy lefűző mappához hasonlított, majd a következő szünetben egy Microsoftos reklámszatyrot.

Az előadásokról
Elég sokmindenről szó esett, az előadásokon. Kezdő rendszergazdaként, rengeteg új és hasznos dolgot tanultam. A részletes programokat megtaláljátok a rendezvény honlapján amit az írás végén majd be is linkelek. A közönség kérdései is megválaszolásra kerültek, bár ilyenre elég ritkán került sor, mert tisztán és érthetően mondtak el mindent. Külön említést érdemel, hogy, a hangosítás jó volt és amit elmondtak azt rögtön gyakorlatba is ültették, így érthetővé vált mindenki számára ha épp valamiről lemaradt volna. Ami még plussz pontot jelent, hogy az előadáshoz, elérhetővé tettek ún. Screencastokat amik olyan kisfilmek amik bemutatják a különböző feladatokat. Az előadók érthetően beszéltek, és olykor egy-egy poénnal dobták fel a "laposodó" hangulatot. Mert hát, ha őszinték vagyunk akkor elég száraz szakmai anyagról van szó. A humor elég jó szolgálatot tett, a hangosítón kívül(aki valószínűleg 83-adszor hallotta az előadást) nem aludt el senki.

Összegzés
A rendezvény végén kisorsoltak egy Windows Vista Ultimate dobozos verziót azok között akik helyesen töltötték ki a kvízkérdéseket tartalmazó lapot. Kisorsoltak továbbá, két könyvet is, amelyek a cég termékeinek átható bemutatásával foglalkoznak .Az értékelő lapok leadása után pedíg, a nap végén névre szóló oklevelet kapott mindenki, aki részt vett a rendezvényen. Összességében úgy gondolom, hogy eredményes napot zártunk, sok új élménnyel és tudással gazdagodtunk. A rendezvényt sikerült olyan helyen megrendezni, ahol könnyen megtalálható volt, és adott volt a parkolási lehetőség is. A rendezés, és amúgy minden rendben volt. A Microsoft nagyot nőtt a szememben. Sok dologgal kapcsolatban megváltozott a véleményem, az előadások után.
Köszönjük! Csak így tovább!

további info :[link]

Riccio

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.