- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
De pont a jó kis kínai telefonok nem jönnek 64 gb tárhellyel. Nekem is kínai ha fizetnének se vennék samut, mert gyűlölöm utálom és okádéknak tartom a felületet és a designt.
Milyen több száz gb adatról beszélünk? Sehol sem mondtam ilyet. 8-16-32-64 vonalon maradva szigorúan mondtam, hogy tapasztalatom szerint 16 nem elég a 32 meg épphogy. A felár a 64-re meg egyszerűen nevetséges.
A Xiaomi hongmim is 4 gigás, van benne egy 64-es kártya és így nincs bajom a hellyel.
De amúgy te most komolyan úgy gondolod, hogy a hordozható vinyó jobb megoldás mint a microSD? Kissé cinikus ez a hozzáállás.
Én csak azt írom, hogy üzleti okai vannak annak hogy kiszorulnak a bővíthető telefonok... és ha nem nézzük az applet, akkor általában az üzleti döntések a piac igényein alapszanak.
Hát ez meg pont nem igaz az apple-re. Bevezet valamit, megmarketingeli, lefizet 1-2 blogot és elhiteti a felhasználókkal, hogy az nekik jó. Sokáig nem lehetett cserélni pl a billentyűzetet iPhone-on, mert hogy nem illik a designba meg biztonsági rés, meg a lányok haja is kihullik tőle. Majd amikor behozták az új rendszerrel ment a mellverés, hogy hú bazzeg ez tud ilyet. Az android mikor fogja tudni? 4 éve tudja....
(#31) szakatsa
Én ezt értem, és el is tudom fogadni, de tipikusan bullshit indok. Kád vízzel a gyereket is. Kicsit olyan, mint hogy lehet véletlen 98-as benzint tankolni a kocsiba amitől tönkremegy, tehát akkor ezentúl csak szakszervízben tankoltathatunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brave
- Androidos tablet topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Automobilista 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- !!Újszerű!! AsRock RX 7700XT 12GB /Jótállással!/Szép állapotban!/Beszámítás! Posta ok!
- Xbox Series X - dobozos
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD