Új hozzászólás Aktív témák

• nemlehet

őstag

válasz Drenadar #30 üzenetére

De pont a jó kis kínai telefonok nem jönnek 64 gb tárhellyel. Nekem is kínai ha fizetnének se vennék samut, mert gyűlölöm utálom és okádéknak tartom a felületet és a designt.

Milyen több száz gb adatról beszélünk? Sehol sem mondtam ilyet. 8-16-32-64 vonalon maradva szigorúan mondtam, hogy tapasztalatom szerint 16 nem elég a 32 meg épphogy. A felár a 64-re meg egyszerűen nevetséges.

A Xiaomi hongmim is 4 gigás, van benne egy 64-es kártya és így nincs bajom a hellyel.

De amúgy te most komolyan úgy gondolod, hogy a hordozható vinyó jobb megoldás mint a microSD? Kissé cinikus ez a hozzáállás.

Én csak azt írom, hogy üzleti okai vannak annak hogy kiszorulnak a bővíthető telefonok... és ha nem nézzük az applet, akkor általában az üzleti döntések a piac igényein alapszanak.

Hát ez meg pont nem igaz az apple-re. Bevezet valamit, megmarketingeli, lefizet 1-2 blogot és elhiteti a felhasználókkal, hogy az nekik jó. Sokáig nem lehetett cserélni pl a billentyűzetet iPhone-on, mert hogy nem illik a designba meg biztonsági rés, meg a lányok haja is kihullik tőle. Majd amikor behozták az új rendszerrel ment a mellverés, hogy hú bazzeg ez tud ilyet. Az android mikor fogja tudni? 4 éve tudja....

(#31) szakatsa

Én ezt értem, és el is tudom fogadni, de tipikusan bullshit indok. Kád vízzel a gyereket is. Kicsit olyan, mint hogy lehet véletlen 98-as benzint tankolni a kocsiba amitől tönkremegy, tehát akkor ezentúl csak szakszervízben tankoltathatunk.

Új hozzászólás Aktív témák