- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az eurózással csak annyi a gond, hogy milyen rohadt nagy marzzsal dolgoznak a magyar bankok. A te sztoridat én is máknak tartom. Feltételezem, hogy nem számíthattál előre a válságra, ami beborította az árfolyamot. Ha igen, akkor publikálj, mert esélyes vagy a következő közgazdasági Nobel-díjra.
Különben is, éves 20% hozamért szerintem találni kockázatmentesebb befektetést is. Ráadásul az árfolyamnyereség után elvileg kellene adóznod.Aki devizában gondolkodik, annak inkább külföldi bankot javaslok. Kicsit vicces, amikor ott látraszólóra jobb a hozam, mint itthon fél éves lekötöttre.
Mellesleg röhej volt, hogy a válság és a megugró euro/frank miatt mindenki sírt én meg csak vigyorogni tudtam. Minden nézőpont kérdése.
Na igen. Betétesnek lenni általában jobb, mint hitelesnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest