Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
válasz
TaylorXIII
üzenetére
Közben mégis PC lett a dologból

krisztán2001: Szerintem HD7970-en csodásan néz ki a BF4 multija, szerintem nincs vele probléma
Játékélményről nem tudok nyilatkozni mert a 3-al kb. 20 órát játszottam eddig összesen, a 4-el meg max 4-et. Eddig jól hozza az elvárt szintet. -
Micsurin
nagyúr
válasz
TaylorXIII
üzenetére
rendben köszi

-
Loha
veterán
válasz
TaylorXIII
üzenetére
Ami előrelépést a képeken látsz azok jórészt a játékok fejlődésének, és nem a fix hardvernek köszönhető.
Ugyan ennyit fejlődtek a PC-s játékok is, és viszonylag régi VGA-kal is el lehet velük játszani, ha vkinek az a vágya. Az első szériás PS3 és Xbox 360 is elég nagy étvágyú volt, az Xbox meg ráadásul hangos és megbízhatatlan is. -
Loha
veterán
válasz
TaylorXIII
üzenetére
sok-sok tapasztalattal a fix hardveren mennyit sikerült kihozni?
Ennek az előrelépésnek csak egy nagyon kis része a fix hardver, ami ugyan úgy hátráltató tényező, mint ahogy előny is. Képzeld el mennyivel jobb lett volna a The Last of Us 1080p-ben 60 FPS-el 10x akkora textúrákkal... Aztán fogj egy 8800 GTX-et, nézz meg vmi játékot 2006 végéről, aztán nézd meg rajta a BF4-et 720p-ben 30fps-el és csodálkozz rá a fix hardverre.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cskamacska
addikt
válasz
TaylorXIII
üzenetére
Ha szigorúan vesszük, akkor DX12 sem lesz semmilyen mostani kártyán.
DX11 is visszafelé kompatibilis, de egy 8800GT vajon hogy boldogul az ízig-vérig DX11 effektekkel? 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Játékélményről nem tudok nyilatkozni mert a 3-al kb. 20 órát játszottam eddig összesen, a 4-el meg max 4-et. Eddig jól hozza az elvárt szintet.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)