- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
Kösz srácok, az a kinyomtatott doksi ori-tól über, mint egy Briefing room

Lehet akkor azt kihagyom, PW mindenképp todo listában van, mivel HD coll. része az is

-
.LnB
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
Szövegkönyvet úgy csináld, hogy ott van melletted és olvasod ami történik, én így csináltam. Úgy nem spoileres. Nekem ilyen volt.
Portable Ops-ot pedig nyugodtan kihagyhatod, azt az egyet én se játszottam végig, csak olvastam. Kojima sem ismeri el azt a részt hivatalosnak. De szeretném még egyszer leszögezni, hogy a Peace Walker ismerete elengedhetetlen lesz az 5. részhez. Paz, és Kaz ismerete miatt leginkább!
Van egy topic oda írhatsz ha bármilyen kérdésed van: [link]
-
CocooN-z
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
CocooN-z
őstag
Tehettek egy szívességet...ezt hívjátok ti buzdításnak?
Nha jó végül csak támogattatok na 
Kíváncsi leszek akkor arra a tuti elakadásra, eddig még játék megállítani nem tudott...max lelassítani (Limbo és GOW tüskés oszlop
) 
Csekkolom majd a blogot, csak mennyire lenne spoileres?
-
.LnB
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
Hó-Hó a második rész sztorija nem kicsi (LSD) Flash

A 3 a legjobb, a PW pedig idegeket tönkreteszi!
Majd mikor elakadsz ott (mert el fogsz NAGYON!) akkor írj egy privit segítek 
(#11) alevan Nem kövezünk meg, Ha valki végigjátsza az összes játékot megjelenésük szerint, akkor szerintem nincs az az ember akinek ne tetszene (én egyenesen kijelentem, hogy a legjobb game széria ever!)
(Ja kivéve orichalcos aki a Halo-ért van oda de őt senki sem érti
)
Komolyra fordítva a szót, lehet bármilyen GTA, Diablo, Cod (ugyanmár Cod...), bármi ennél jobb sztori nincs!
Én fanatikus vagyok. Tervezem is a Kojima tetkót a hátamra (najónem
) -
alevan
őstag
Kövezzetek meg, de nekem nagyon bejön úgy a grafika, mint a játékmenet. Viszont van egy-két hiányosság amit remélem javítanak kiadásig...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
CocooN-z
őstag
-
mikka07
tag
Igen elmentek assassins creed irányba(hideo nyilatlozta is hogy nagyon tetszik neki az ac3,és az új tomraider) , a grafikája egyébként szép nekem van ps3 xbxox360 is attól sokkal jobb.A konzolon jegjobb grafikájú játék szerintem a gears of war3 ,bár megvan a last of us is ps3 -m de szerintem nem nagy szám grafikailag.
-
.LnB
titán
-
CocooN-z
őstag
-
Plazmacucci
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
saltanus
aktív tag
-
.LnB
titán
Teljesen jó, úgy sem a grafika a lényeg egy MGS játékban. Idén vittem végig az összes korábbi részt, és eszembe sem jutott a grafika elavultságán filozofálni. Inkább nyugtáztam magamban, hogy sosem játszottam még ennyire jó játékkal!
-
törölt tag
ez szimpla x360 grafika szint, talán még annak is gyenge.
vagy csak az én szemem rossz, hogy nem látom a nextgen effekteket?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Diablo IV
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Telekom mobilszolgáltatások
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)