Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• madgie

titán

válasz eXodus #57 üzenetére

Miért ne lenne szabad megemlíteni? Én ugyanúgy gúnyolódtam már a "nem is igaz a térerő hiba több százezren kitalálták, nekem az aggteleki cseppkőbarlang legalsó szintjén is hatosos van a négyes skálából, pedig markolászom erősen" hozzászólásokon is. Ettől függetlenül úgy érzem, hogy egy tabletet nem kell teleaggatni csatlakozókkal, mert általában nem ezen szerkeszti meg az ember a nyaraláson lőtt hétszáz darab 12 megapixeles képet, hanem pont célszerű előtte normális gépen átválogatni, megszerkeszteni, akár átméretezni őket, ha tableten akarja mutogatni az ember. Utóbbihoz meg nem kell SD slot, elég, ha ugye adatkábelen áttolod (vagy wifin, de talán ezt nem tudja az iPad... kár)

Nekem is itt van például egy 24/7 gép a tévé mellett, egy Brazos platform (Asrock E350M1), mégis eszem ágában sincs, hogy azon kezdjek el videót vágni, rawokat feldolgozni, vagy bármi számítás igényesebb melót csinálni. Az max böngészésre, filmnézésre való, nem all-in-one cucc. Egy tabletnél sem az jut egyébként eszembe, hogy HDMI-n ki kéne küldeni a sorozatokat rajta keresztül a tévére, bár igen, ha tudja és okosan csinálná (mondjuk a rendes csatlakozója mellé tennék és egy új dokkolóba csak bele kéne fektetni) akkor jöhet, hátha másnak jó. De nem valószínű, hogy ilyesmit tud majd, míg szoftveresen nem állnak rá erre (iTunes)

Új hozzászólás Aktív témák