- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
jah, várom is a holnapi melót... ott legalább lefoglalom magam... most beraktam egy adag ruhát mosni, hogy 1 hétre elegendő tiszta ruhám legyen... ezzel is megy most az idő legalább...
kapcsolatokban általában szép nagyot szoktam szívni... profi vagyok ebben... előző kapcsolat 3.5év volt és ott 1-2nap alatt túlestem rajta, mert csúnyán kicseszett velem a nő a végén... sétálni én is fogok most sokat, mert 40perc a munkahely gyalog... szombaton meg szüleimtől behozom a bringám... az majd segíteni fog... elkezdek majd újra bicajozni, mert az olyan számomra, mint a meditáció... csak hát itt városban kevés a lehetőség... falvak között szerettem össze-vissza menni...még valami elfoglaltságon gondolkozok, ami lekötne és még pénzt is hozna... elő kellene vennem a c++ könyveim és kódolni ezerrel... hátha kell valakinek valami program és ebből még kicsit gyűjthetnék is...
ui: halak... elvileg horoszkóp szerint összeillettünk, mert én egy hülye/romantikus/érzelmes rák vagyok
ma legalább megcsináltam egy évtizedenként esedékes fullszervízt a könnycsatornáimon... nem szokásom pedig sírni és nem vagyok már óvodás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hardcore café
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest