- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
gamerkiller #5 üzenetére
főbb okok:
szerinte önző voltam és csak magammal foglalkoztam, mellesleg sokat gépeztem... szerinte... meg szintén szerinte alig jártunk el valahova...
szerintem meg épp én voltam az, aki inkább képes volt kompromisszumokat kötni, mert csomó olyan dolgot bevállaltam miatta, amit egyébként nem tettem volna meg... pl. az ő ízlése szerint mentünk pár koncertre meg hasonlók... egyébként meg heti rendszerességgel eljártunk mindenfelé... hétköznapokon ritkán, de hétvégente mindig mentünk valahova... a gépezés meg olyan dolog, hogy akkor csináltam főleg, ha nem volt itthon... reggel mondjuk benyomtam a gépet, elolvastam kávé közben 1-2 cikket (kb. 15perc), aztán csak akkor ültem ide, amikor hazaértem melóból és még nem volt itthon... ha itthon volt, akkor nagyon ritkán gépeztem... ő azt várta, hogy egyáltalán ne gépezzek... ezen ment is párszor a vita, hogy ilyet nem várhat el, hogy teljesen abbahagyjam, mert ez a végzettségem/hobbim... és nem is vittem túlzásba... végülis úgy láttam, hogy marhanagy papucsot akart belőlem csinálni, én pedig ennek ellenére csomó pontot belementem volna kompromisszumba... ő meg semmiben nem engedettfőleg ilyen dolgok vezettek a végéhez... szerintem most otthon átgondolja a dolgokat, mert tegnap nem túl durván, de a fejéhez vágtam mindent és alig bírt aludni, annyit agyalt rajta... láttam rajta, hogy kezdte beismerni a hibáit és neki is fájt már a költözés... otthon meg a szüleinél még többet gondolkodhat és szerintem nagyon megbánja... nem akarom fényezni magam, de más 1/10 annyit sem tett volna meg a kedvéért, mint amit én tettem... legrosszabb személyiségjegyei: önző, akaratos, makacs és hirtelen próbál komoly döntést is meghozni mérlegelés nélkül... igaz, én még így is szeret(t)em...
#6: nem fogom azért kinyírni magam nő miatt
"ami nem öl meg, az erőt ad"... átmentem már cifrább dolgokon is, de egyenlőre tudom, hogy nagyon rossz lesz... és még az út elején vagyok... nem látom még a fényt az alagút végén... akkor lesz majd igazán rossz, ha a vele megszokott dolgokat csinálnám... a másik meg az, hogy együtt költöztünk ide... együtt újítottuk a lakást és akármerre megyek, minden rá emlékeztet... kegyetlen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5 AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest