Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mercis kalandok - A könyv
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
válasz
Mr.Csizmás #140 üzenetére
Ilyenek tényleg vannak, csak rossz a megnevezésük, nem energiavámpír, hanem helyesen "fárasztó köcsög". így már nem is annyira fantasy-s
-
BITBOYS
addikt
válasz
Mr.Csizmás #140 üzenetére
Ez a legújabb gecó, olyan mint a mátrix csak vérszívókkal
Amúgy tényleg léteznek ilyen emberekolvass utána
-
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #17 üzenetére
+#16: hát igen... általában próbálok segíteni is mindenkinek, de ez a dolog kezd nagyon terhes lenni... volt anno még szüleim falujában egy srác, aki elég "esetlen" (és kiközösített) volt, viszont barátnak tényleg barát volt... ha meg volt szorulva, akkor kisegítettük és ő mindig odafigyelt, hogy viszonozza... (pedig el sem vártuk tőle) fordítva is történt, hogy egyikünk rá volt szorulva és ő segített... képes volt az utolsó cigijét is odaadni másnak... ritka az ilyen... soha nem követelőzött, viszont ha kapott, akkor elfogadta... ez a totálisan másik véglet... szerintem elég önzetlen vagyok és páran megpróbálták már ezt kihasználni, de nálam ez a vonal (ami után már zavar a dolog) eléggé ki van tolva... most át lett lépve és innen nincs visszaút
#18-#19: egyenes leszek és határozott... lesz szerintem pislogás, de minden esetben jól járunk... ha felfogja és változtat, akkor azért (habár ebben nem nagyon bízok, amennyire megismertem), ha pedig nem, akkor az is megfelel nekünk... attól nem félek, hogy mindenféle bunkónak elhord... szerintem a jelen helyzetben nem voltam bunkó és lepereg rólam az ilyen
#20-#21: 8-10 hónapja még normális volt... párhetente jött, ettünk-ittunk, pár óra múlva lelépett... nagyjából felesben ment a dolog... ott még nem volt gond, csak amikor nem 22:00-23:00 között lépett le, hanem majdnem hajnalban (és főleg én kezdtem állni a dolgokat), ott már terhes volt... ez így már nem "barátság", tehát nem aggasztom magam, ha nem látom többet... elég erős a kontraszt a régi barátok (akik sajnos szétszéledtek az országban és a határon kívül) és ez között
...ez bánt igazából
-
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #2 üzenetére
azt meg kell ejteni, te mindig szívesen látott vendég vagy nálunk
#3: türelmes egyén vagyok nagyon és csoda, hogy eddig tartott a türelmem... de most már igazán elfogyott... történt olyan, hogy barátnőm szüleinél disznót vágtunk és nem is voltunk otthon... ilyenkor hívott minket, hogy "hol vagyunk?" és majdnemhogy neki állt följebb, hogy: "mi az, hogy nem vagytok otthon? pedig menni akartam"
az indoka pedig, hogy: "apjára/bátyjára kell várnia a városban" pedig ilyen jolly joker volt: mit mondjunk? "nem, b@zmeg... nem jöhetsz fel 15percre, hanem menj le a csövesekhez az utcára és ott várj" az volt a baj, hogy soha nem volt a 15perc 15perc... (semmi probléma nem lett volna, ha tényleg ennyire jön fel, hagy minket pihenni és nem itattatja magát folyamatosan) hanem inkább 4-5 óra......de ha beállít, meg lesz mondva, hogy kész: "ennyi volt a szeretetszolgálatból"
#4: én is úgy érzem, de őszintén bevallom: nem is bánnám...
komolyan nagyon betelt a pohár... barátnőmnél már kb. 1 hónapja, nálam pedig most...
#5: ez mondjuk jó sorrend, de már szerintem eddig is kapcsolhatott volna, hogy nincs arányban az amit ő áll és amit mi... mellékesen pihenni sem hagy minket...
szerintem akkor:
warn+1-2 hónap tempban: dolgok elmagyarázása és hanyagoljuk a fejét pár hónapra... (nem fogunk ráérni)
kickban: ha nem változtat, akkor végleges "ban"#7: ez sem rossz, de a betegség nem tartja vissza... volt, hogy 38.5 fölötti lázzal döglöttem otthon és úgy is beállítottak
meg olyan, hogy hétfőn dolgom volt az otp-ben és 15:30 helyett 16:15-kor értem haza és már a lépcsőház előtt várt... majd kérdőre vont, hogy: "miért nem voltam otthon?"
#8: sajnos nincs... max. olyat lehet, hogy "leszoktam a cigiről" (eldugom az összeset) és nincs pénz piára sem... (ezt is eldugom) kaját meg semmi extrát nem csinálok, ha esélyes az érkezése... eszünk akkor zsíroskenyeret, hagymával
a gépet is kilövöm addig és mondhatom, hogy bedöglött a táp
a tv-t is lenyomom... arra meg mondhatom, hogy biztos túlfesz volt azon az áramkörön
Új hozzászólás Aktív témák
lo Adott egy "problémánk", amire megoldást keresek. (Igazából találtam már megoldást, de ez nem egyezik az...
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- SSD kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Ukrajnai háború
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest