Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

na, tegnap egy rövid időre feljött "kedvenc" ismerősünk, de szerencsére most nem ragadt itt... amúgy is szarul voltam, de ennyi még belefért... és így ekkora dózisban inkább szórakoztató volt a társasága: most bátyja 5ezerért vett egy xbox-ot (nem 360-at!) többszáz játékkal, ami flesselt és ezért viszi a ps2 játékokat meg xbox360 játékokat is :DDD :W ;] hiába mondtam neki, hogy márpedig ez nem így megy, "akkor is viszi, mert FLESSELT" :DDD meg volt még pár elég durva kijelentése, amit muszáj volt helyesbítenem, aztán kellemetlennek érezhette a helyzetet és már(!!!) 19:00 körül le is lépett... pl. "nagyon olcsón tudna ps3-at... 60ezerért, amikor a boltban 130ezer" meg hasonlók... meg 130ezeré' volt valami csodagép valamilyen boltban, 2terás vinyóval, 8giga rammal, 1gigás videjókártyával meg 4magos procival... a prociról hadovált is valamit, hogy 4magos, 4200-as... ami 4x1600mhz-es... erre elég "WTF?" fejjel néztem, hogy tudomásom szerint a 4magos procik órajele 2-3ghz körül van... alatta nem igazán (ejtette is a témát gyorsan) ...ja és ezt a gépet nem kapta meg, mert nem adott neki hitelt a bank :O

...így 4havonta egy ilyen 1.5órás "adag" elég lenne bőven az emberünkből :K

• mephi666

nagyúr

válasz hoffman_ #157 üzenetére

az a tényállás, hogy szerencsére már lassan 1 hónapja nem ette oda hozzánk a fene... próbálkozott azért, de le lett rázva... szerintem éreznie kell, hogy elvágta nálunk magát rendesen és már nem szívesen látott vendég... :) múltkori esetnél ki is felejtettem, hogy mi b@szta még fel az agyam... 5-6 vodka után is követelőzött, mire barátnőm mondta, hogy állítson magán: nem kap... erre azzal jött, hogy "jó, akkor ő meg nem fog kapni (nem tudom már milyen) húst" -> tudni kell, hogy hentesként melózik barátnőm munkahelyétől kb. fél km-re és csomószor vettünk már onnan, mert általában jó az árujuk :K ...de érted: nem ingyen vesszük onnan és ő csak egy alkalmazott...

na, most hétvégén sem érünk rá, mert itt a húsvét: rendbe kell kapni a lakást, aztán megyünk mindenfelé... meg amúgy sem lesz szívesen látott vendég... (1hónapja azt hittem, hogy pár hétig nem látom majd szívesen a fejét, de ez jóval tovább fog tartani... mondjuk pár évtizedig... jól elvagyunk mi kettesben: nyugodtabb is a hétvégénk és anyagilag sem vágódunk hanyatt)

• mephi666

nagyúr

válasz danih #154 üzenetére

mégegy hétvégét megúsztunk... :B ...nem is baj... elég sok dolgunk volt most is: menni kellett mindenfelé, így pihenni is alig tudtunk... már kezd kicsit sok lenni, hogy hétköznapokon munka, hétvégén meg ide menni, oda menni... (kocsink sincs, annyira nem vagyunk mobilisek) akármi lesz, most pár hétig otthon akarok dögleni hétvégéken... főleg, hogy húsvét is lesz: kijelentettem, hogy idén SEHOVA nem fogok menni azalatt a 3 nap alatt, mert elegem van, hogy az elmúlt években mindig mindenfelé menni kellett (hiába volt 3 nap "pihenő", amikor egész nap itt-ott kellett lenni és utána fáradtabban folytattam a munkát, mint voltam előtte)

pénteken mondta barátnőm, hogy nagyon érdeklődött a srác, hogy otthon vagyok-e és mit csinálok... lerázta annyival, hogy épp egyik régi haverom meglátogat délután, tehát ne zavarjon... (azért este 20:30-kor nézem a telefont... sms: "az üzenet küldője visszahívást kér" -> *nyád!)

profilját inkább majd pü-ben elküldöm :)

• mephi666

nagyúr

válasz danih #152 üzenetére

...na, úgy néz ki, hogy ezt a hétvégét is megúsztuk (azért nem kiabálom el :D )

egyébként, amit nem mondtunk még: a srác mindig nyomta a fárasztó szövegét (aminek nagy része szerintem kamu), hogy mennyi nővel volt együtt meg mindenkit megkapna, akit csak akar (szerintem nőismerőseim közül kb. senki nem állna vele szóba), aztán rengetegszer ide ette a fene és nézegette a különböző társkereső oldalakat (amik bőséggel tele vannak magamutogató nőkkel) :W persze ő is fel van regisztrálva ilyen félmeztelen, feszítős képekkel... aztán arra verte, hogy milyen nő írt épp neki... enyhén szánalmas... mert, ha kb. annyira jól tud csajozni, hogy egy könnyű délutáni séta közben is 2-3 nőbe belefut, akit helyből megd*ghat, akkor miért regisztrálja magát ilyenekre? :U

ui: mondtam egyébként korábban Áginak, hogy szerintem valamilyen kisebbségi komplexusa van a gyereknek, ami így jön ki rajta... de az a poén, hogy szerintem nem előttünk kellene játszania a menő-macsót, mert ez engem rohadtul nem izgat... soha senkit nem nézek le semmiért... lehetne akár egy csóró kukásember, 150kilós, pattanásos nővel, ez sem érdekelne... a hazugságok viszont mocskosul zavarnak... lehet, hogy azt hitte, hogy minden hülyeséget bevettünk, amit mondott, pedig ez nem így van... volt, hogy olyan dologban próbált kamuzni, amihez lövése nincs és kicsit "kioktattam", de ő akkor is erőltette a hülyeségét... azóta inkább ráhagytam és magamban elkönyvelem, hogy mi igaz, amit mond és mi nem :K

• mephi666

nagyúr

By: Ágica
    Nagyon aranyosak vagytok, hogy tanácsokat adtok.
    Sajnos én vagyok az oka ennek a szitunak, már bánom, hogy így alakult. Mivel minden áldott nap szinte egy busszal jöttünk haza, sajnos szóba álltam vele.
    Van pár fájó pontom vele kapcsolatban, megosztom ezt veletek:
    1. Az elején tette nekem a szépfiút, imponált ezerrel. Az elején hittem is neki. Aztán kicsit felvilágosítottam, h a jelenlétemben ne mondogassa+bámulja már a nőket az utcán, mert nem vagyok kíváncsi rá, h kit hogy tenne magáévá. Meg amúgy is, nekünk nőknek, elég megalázó, ha más lányokra rábámulnak. Aztán kicsit visszább vett.

Aztán következett, h meg akarja ismerni a páromat, menjünk el, üljünk be valahova. Mivel ez elég pénzszagúnak tűnt, mondtam neki, h inkább gyere fel hozzánk, ott talán még beszélgetni is tudtunk egymással, és nem kell otthagyni a fizu többi részét sem. És hát itt kezdődött az egész.
    2. Még eleinte egész megtűrtük, bár a nagyképű dumájától és nagyot mondásaitól csak unszimpatikusabbá vált. És ez a mai napig így van. Sőt én ezt is tálaltam neki, h minél "nagyobbat" mond, annál kisebb lesz a szememben, úgyhogy hiába a minden csajnál jól bevált duma. De különösen ez sem zavarta, megtartotta jó szokását, lsd: gépes sztori. Na jó nem kell az én kedvemért megváltozni, nem is tudna egyébként sem. Csak fogja vissza magát ilyen téren.
    3. Aztán jött az első komoly kiborulásom (fél év után végre): anyagi helyzetünk miatt tálaltam neki, hogy figyu, nem bírjuk anyagilag az ivászatot, kicsit járuljál már Te is hozzá, miután az állítólagos bankszámlája elég jól áll. Azóta 1-2 alkalomtól eltekintve hoz sört, 6-8 dobozzal. De ezt is kellett neki mondani, magától ezt sem érte fel ésszel.

4. Hát igen újabb bonyodalom az életemben, mivel elkezdtem beszélgetni egy buszsofőr sráccal...bánatára. Az utazás vége felé oda szoktam menni a sofőrhöz kicsit dumcsizni vele. Ő meg teljesen fel volt/van háborodva, hogy én más férfival is szóba állok, nem csak vele (a világ legjobb pasijával - önbizalmával nincs gond, csak egy baj, h akkora, mint egy kutya ülve). Látni kéne a fejét. Azt mondta nekem, h ne pasizzak. Hát ki ő nekem??? Nehogy már ő mondja meg, mit csinálhatok és mit nem. Ha Zolit nem zavarja, akkor őt miért? Hozzáteszem a kapcsolatunk tökéletes Zolival, és az őszinteségen alapul, mindig mindent elmondok neki. Természetesen ezt is tudja.

Hozzáteszem van barátnője a "kedvenc barátunknak"...képzelhetitek milyen...sajnos volt alkalmunk megismerni, de 2 alkalom elég volt, h véget vessünk a négyes összejövetelnek. Pedig én tényleg nagyon nyitott vagyok mindenki felé, próbáltam én barátkozni vele, de nem az én világom. Ahogy a gyerek, úgy a nője sem.

Részemről csak egyetlen egy gond van, hogy én minden áldott 7köznap látom a fejét a buszon. Ha nagyon akarnám, persze elférnék tőle, van elég ülőhely hazafele, meg hát nem kötelező nekem beszélgetni vele. Elárulom az elmúlt 1 hét elég light-osan sikerült :DD De hát lehet az embernek rossz kedve...de azért annyira nem gyanakodott, hogy vajon miért.
    Egyik nap a "sofőröm" volt, téma híján az út elején otthagytam a "szerény kis barátomat", és beszélgettem a sofőrrel, legalább vele tudtam miről, meg hát kedvem is nagyobb volt. Ha kell a semmiről is tudok órákat beszélni, de vele valahogy nem volt/nincs kedvem.

De az a hétköznapi húzása betette a kiskaput teljesen. És akkor még rá is szólok, h ne igyon, és még zsarol hülyeségekkel. Úristen, ez szörnyű, hogy ilyen emberek vannak.
    És van itt még valami... tudjátok, hogy szokott hívogatni... "Anya!" Hát ez aztán már tényleg idegesít, tudtommal nem az ő barátnője vagyok...és soha nem is leszek, sőt örülhet ha egyáltalán mellém ülhet :DD
    Szóval csak ennyi a baj vele. Én azért próbálkoztam rávilágítani a tényekre, hogy mi nem szimpi benne, de ezeket se vette, nem csoda, hogy a feljárkálás terhét sem sejti. De mivel én találkozok vele többet nekem kell a tudtára adnom, h ennyi volt a nagy barátság, ne jöjjön fel többet hozzánk. Csak hát én sem szeretnék bunkó lenni, de muszáj az ilyen emberekkel. Még azért kicsit várok, hátha kezdi kapisgálni, hogy mi is a gond. Bár kötve hiszem, hogy sikerül rájönnie, majd látom az alkalmat, hogy mikor kell ezt megbeszélni vele. De mint mondtam, elférek tőle a buszon.
    Ui: Ma is fel akart jönni, de hát pont most mentünk bevásárolni... :W

• mephi666

nagyúr

válasz tildy #147 üzenetére

már nem kell tanítani, mert nála is totál ki lett verve a biztosíték... az elmúlt pár alkalommal, amiket alakított a srác, azon kiakadt elég rendesen... na, nem idegesítem végülis rajta magam: ha jön, akkor pár szóval megfordítom és menni is fog... tegnap mondta barátnőm, hogy jött a buszon a srác is és panaszkodott, hogy az egyik közös ismerősünk (akire lehet, hogy szintén kicsit rászállt?) újabban úgy érzi, hogy kerüli és nem érti, miért... :U ;]

• mephi666

nagyúr

válasz danih #144 üzenetére

leegyszerűsítve igen... a fárasztó köcsögök tényleg "energiavámpírok" :) és semmi misztikus magyarázat nem kell, ezt hoztam ki kicsit bővebben a mondanivalómból

• mephi666

nagyúr

válasz BITBOYS #141 üzenetére

nem zavar az off, elfér :) (én is be szoktam off-olni akaratlanul is ide-oda)

+#142: tényleg pár ember képes "leszívni" a másikat (méghozzá rossz értelemben) és az elmúlt időszakban kimondottan irritált/idegesített az emlegetett egyén jelenléte... a "vámpír" képessége pedig kiterjedt a pénztárca+hűtő leszívására is, ez is zavart :W

egyébként szerintem az energiavámpír dolgot szerintem fel lehet fogni úgy, hogy:
    1: jól érzitek magatokat valakivel egymás társaságában és a közös "együttlét" felüdülést jelent... (nem pedig kölcsönösen töltekeztek egymás "energiájából")
    2: rosszul érzed magad valaki társaságában, aki pedig jól érzi magát a te társaságodban... te lehasználódsz, ő pedig töltődik... visszavezethető arra az egész, hogy rosszul érzed magad, szabadulnál tőle, pedig nem tudsz... közben emészted a saját "energiád" :K

én ilyen egyszerűnek látom az egészet és nem kell belemagyarázni "energiavámpírt" meg hasonlókat sem

• mephi666

nagyúr

válasz Brutforsz #128 üzenetére

1000fps-es hd-kamera kellene hozzá, hogy szépen le lehessen lassítani a repülését ;]

viccet félretéve, szerintem most el kellett gondolkoznia és jobb, ha nem jön... ha pedig mégis, akkor megkapja 1 csomagban az osztást... :K

• mephi666

nagyúr

válasz sbazsi #122 üzenetére

ez azért kemény lenne :D

kifogásokat nem fogunk keresni, egyszerűen csak: "ne jöjjön, mert nem érünk rá (neki soha)", aztán majd talál más balekot... ha pedig erőszakoskodva jön, akkor el lesz neki magyarázva minden és jöhet az "örökharag" :K

• mephi666

nagyúr

válasz danih #120 üzenetére

szerencsére nem :) ...barátnőm mondta még hétfőn, miután hazajött, hogy ismerőse mesélte, hogy pénteken a buszon "hiányolta" a srác és ideges volt... szerintem azt gondolta, hogy kimentem barátnőmhöz és szüleinél maradtunk hétvégére... ezért sem ette oda a fene ;] ...el van most takarítva a gyerek, ha hív/eljön megmondom neki hogy ne jöjjön és slussz... nyugodtabban telnek így kettesben a napok és költségvetési hiány sem fog keletkezni... az idő is egyre jobb: még kevesebbet leszünk otthon :K

• mephi666

nagyúr

válasz Huma #111 üzenetére

na, nem nagyon voltam gépközelben tegnap... szerencsére megúsztuk a látogatást (biztos talált most más palimadarat), egyébként T.A. a monogramja (...és nem Till Attila... mondjuk őt szívesebben látnánk itt)

#110: őszinteség lesz a megoldás... ha megérti, megérti... ha pedig erősködik és tolakodik, egyszerűen kicsukom, hogy "menjen a halál f@szára csomónak" ;] ...a cigiről meg tényleg le kell szoknom... és ha leszokok, akkor pusztán akaraterő kell hozzá: semmi e-cigi, nikotintapasz meg ilyenek :K sikerült már egyszer 2évre... kár volt visszaszokni

• mephi666

nagyúr

válasz mephi666 #91 üzenetére

közben meghallgattam pár számot és eljutottam a faint-ig...

kommentek közt: "the dislike bar is as big as justin beiber's cock" ;] :C

válasz: "so what your saying is that rebecca black has a bigger penis than justin bieber?" - kész vagyok :C

• mephi666

nagyúr

válasz tiv83us #85 üzenetére

az ilyentől is szerintem falra mászna :) ettől meg pláne

ez a kettő meg már csak a kegyelemdöfés lenne :D walls of jericho és job for a cowboy (a walls of jericho-s nő valami kegyetlen... hogy a f@szba lehet ilyen hangja egy nőnek? :Y )

...és ezeket én legalább szeretem is :D

• mephi666

nagyúr

válasz Vakegérke #80 üzenetére

igen, így gondoltam én is :K ebben a helyzetben nekünk kell a legkevesebbet magyarázkodni...

ui: jó ez így most... kettesben, nyugalomban... barátnőm alszik kicsit, mert ő kezd most lebetegedni, én meg mexikói csilis babot főzök... este meg szurkolunk a magyar-holland meccsen :) ...nem hiányzik senki, hogy "tartsa a gyertyát"

• mephi666

nagyúr

válasz Brutforsz #78 üzenetére

ez elég nickedhez illő komment ("brútforsz" módszer) :D jót nevettem, de sajnos több ponton megbukik az egész: nem tudok feljárkálni hozzá, mert barátnője szüleinél lakik (elvileg) kb 10km-re, nem tudnám meginni a piáját, mert valószínűleg nincs... nem tudnám elszívni a cigijét sem... a barátnője meg nem kellene, mert barátnőmet szeretem... mellékesen nem is tetszik a csaj: stílusra és külsőre sem... a többi viszont működhetne, csak érdekes szituáció lenne, ha kimennék hozzájuk és végrehajtanám sorban ;]

#77: határozottak leszünk, ez biztos... elsősorban nem akarok a szemére vetni semmit, legyen neki elég annyi, hogy nem érünk rá... ha feszegeti, akkor kipakolom a lapokat, hogy miért... de ez neki sem lenne jó... mindenesetre biztos, hogy ez nem fog így tovább menni :K barátnőm kicsit beteg, ezért előbb jött haza a munkából... a srác még nem telefonált, de ne is tegye... jobban jár... találjon más balekot mostantól

• mephi666

nagyúr

válasz Vakegérke #73 üzenetére

behajtani nem akarok én rajta semmit... egyszerűen csak nélkülözzük inkább a társaságát... jobb lesz így: változtatni szerintem nem nagyon fog a hozzáállásán és nem is akarom, hogy változtasson miattunk... az ő dolga... (csak rossz irányba változott eddig is) majd visszaüt egyszer úgyis a dolog, ha másoknál is így bepróbálkozik... mindig is békeszerető ember voltam, amennyit megevett/megivott/elszívott nálunk, az a tanulópénz, hogy legközelebb az ilyen emberrel gyorsabban meg kell szakítani a kapcsolatot... :K

• mephi666

nagyúr

válasz Drenadar #71 üzenetére

közben beszéltem barátnőmmel telefonon és NEM ÉRÜNK RÁ (jó hosszú ideig) :) ha erősködik és feljön, elküldöm... (elejétől végéig elmondom a véleményem... amiből valószínűleg bántódás lesz, de akkor egészségére) ennyivel lerendezzük... egyébként nincs vendégszoba: 35m2-es, 1szobás panel... ezért is volt zavaró, ha barátnőm aludni akart, ő meg nagyon nem akart lelépni...

• mephi666

nagyúr

válasz darál0w #66 üzenetére

akkor a srác által említett (kamu)monitor is lehet, hogy 4db kivénhedt 17colos crt-ből tevődik össze? :F így végülis lenne majdnem akkora, mint a 40"-os... :D

ja: és azt nem is mondtam, hogy általában ha jutúb elé szabadul, akkor ilyen fluor-szintű sz@rral mérgezi az agyunkat :O

#68: az :O inkább nem fűznék kommentárt, mert gyorsan ki lenne modolva... inkább csak annyit, hogy: szörnyű, hogy vevők az emberek erre a "zenének" nevezett, semmitmondó, jellegtelen sz@rra :(

• mephi666

nagyúr

válasz keIdor #55 üzenetére

na, igen... alap dolog szerintem, hogy ha megyek valahova: viszek magammal valamit... és nem úgy viszem, hogy: hozok pár sört és legközelebb kérdőre vonom a házigazdát, hogy "hol a söröm?" :(

amúgy a nagy bizniszről annyit, hogy százmilliós hitelekről beszél meg arról, hogy lakást vesz és a többi... közben pedig pár szál cigije, ha van általában és a telefonján soha nincs 1 fillér sem... elég nagy "kamuember", egy korábbi bejegyzésbe írtam, hogy pl gépet akar venni (már vagy fél éve), itt is róla volt szó... (ez a link)

#58: akkor teszünk a fejére, slussz... nem érünk rá és ennyi... aztán majd elgondolkozik... ha pedig erősködik, akkor elmagyarázzuk neki a dolgokat (mint egy gyereknek... ez elég égő lesz valakinek)

• mephi666

nagyúr

válasz Eastman #49 üzenetére

hát eszembe jutott már, hogy ajtónyitás közben bedobom a viccből ismerős: "hello, de kár, hogy már mégy is" szöveget és rácsukom az ajtót ;]

#52: hát szerintem pár hektó sört megiszok egy évben :B ...de ritkán van, hogy igazán durván belendüljek és ész nélkül nyomassam... ma meccs lesz, szerintem 3-4 üveggel elfogyasztok... meg kis vodkát főzés előtt, hogy ne csípje a szemem a hagyma

#51: igazából főleg barátnőm oldaláról vált ismerőssé a gyerek... (barátnőm barátnőjével volt együtt... de az a csaj is mondta, hogy nagyon nehéz lekoptatni, ha valakinek a nyakára mászkál) de az én oldalamról is van közös ismerős... főleg ezért nem akartam eddig elküldeni a francba... de így, hogy barátnőmet is egyre jobban idegesíti a jelenléte, már ez sem jelent akadályt (meg azért magamban pár esélyt adtam már ennek az egésznek... további esélyeket felesleges)

• mephi666

nagyúr

válasz molnarpeter #43 üzenetére

hát azért befenyíteni (még) nem terveztem :D ...maximum csak szóban elküldöm

#42: tényleg fel tud takarítani rendesen... sajnos látta már kárát vodkám emiatt :( meg múltkor betegségemre vettem svédcseppet (40%-os), azt is megitta, ha nem volt más :S

#41: mindennek meg van a maga helye és ideje... így vagyok a piálással is... hétköznap nem fér bele, mert tiszta fejjel akarok dolgozni... és az sem tetszik, hogy eljön azért, hogy feligya a készletet... tudja, hogy általában tartok otthon piát: de ezt azért teszem, mert akármikor befuthat (szívesen látott) vendég és akkor szívesen megkínálhatom... nem azért van, hogy én vedeljem be, vagy ő eljöjjön és kikunyeráljon egymás után 6-7 kört... csak mert "felidegelte a főnöke és ideges és innia kell" :W engem is fel szoktak b@szni, de olyankor hazafelé nagyobb fokozatra kapcsolok a bringán és "kitekerem" a feszültséget...

#44: hát lassan már tényleg itt tartunk...

• mephi666

nagyúr

válasz Drenadar #36 üzenetére

nem rossz ötlet... 1üveg 5csillagos metaxa, pár doboz lucky strike meg 1 tálca mondjuk carlsberg helyretenné a költségvetését... ha össze próbálom számolni, mondjuk töményből mit hozott ennyi idő alatt: 1db 2decis kalinka meg valami házipálinkából pár deci... talán ennyi... én meg vettem pár dolgot azért: tokaji maximilian, finlandia vodka, pár üveg jéger, valami ágyaspálinka, meggypálinka, becherovka, zubrowka és jónéhány üveg kalinka... (valamit tuti kifelejtettem) :B (ha saját részre veszek, akkor mondjuk 2-3 hétig is elég egy fél literes kalinka... péntek-szombat tájékán szoktam meginni pár kupicával)

#38: szerintem kicsi rá az esély, mert meg lesz oldva ez a probléma :)

• mephi666

nagyúr

válasz molnarpeter #32 üzenetére

van :) a számát nem nagyon lehet tiltani, mert csomószor mindenféle telefonról hívott minket (amelyik ismerőse épp kölcsönözte neki)

• mephi666

nagyúr

válasz Agostino #27 üzenetére

ajjaj... ezt inkább mégsem... egyik korábbi alkalommal újságolta nagy vidáman, hogy mindenütt szőrtelenítette magát ;] inkább a "kinyitom az ajtót, tömören összefoglalom a véleményünket, becsukom az ajtót az orra előtt" lenne a járható út...

• mephi666

nagyúr

válasz Chaser #23 üzenetére

ez a legtisztább, csak idáig nem akartam eljutni: azért elég cink megmondani valakinek, hogy: "figyelj, b@zmeg: rossz hatással vagy a bioritmusunkra és az idegrendszerünkre... ne gyere addig, amíg nem hívunk"
    szerintem ép eszű ember tudja mérlegelni normál esetben, hogy mikor válik terhessé valaki(k) számára és tud úgy viselkedni, hogy "bármikor szívesen látott vendég" maradhasson :K

#25: épp ez az, hogy nem szívesen mondok olyat, hogy: "figyelj, zavarsz... húzz már el a fenébe, mert barátnőm is fürödne, nekem is össze kell kapnom a fejem, hogy másnap kinézzek valahogy a munkahelyen, aztán pihennénk..." éreznie kellene ezt is az embernek, mikor zavar és mit illik... (gondolok arra is, hogy mondjuk 10percenként kér egy felest a baracklikőrből, amit egyébként nem is nagyon szeret, de "nincs más")

• mephi666

nagyúr

válasz Mr.Csizmás #17 üzenetére

+#16: hát igen... általában próbálok segíteni is mindenkinek, de ez a dolog kezd nagyon terhes lenni... volt anno még szüleim falujában egy srác, aki elég "esetlen" (és kiközösített) volt, viszont barátnak tényleg barát volt... ha meg volt szorulva, akkor kisegítettük és ő mindig odafigyelt, hogy viszonozza... (pedig el sem vártuk tőle) fordítva is történt, hogy egyikünk rá volt szorulva és ő segített... képes volt az utolsó cigijét is odaadni másnak... ritka az ilyen... soha nem követelőzött, viszont ha kapott, akkor elfogadta... ez a totálisan másik véglet... szerintem elég önzetlen vagyok és páran megpróbálták már ezt kihasználni, de nálam ez a vonal (ami után már zavar a dolog) eléggé ki van tolva... most át lett lépve és innen nincs visszaút

#18-#19: egyenes leszek és határozott... lesz szerintem pislogás, de minden esetben jól járunk... ha felfogja és változtat, akkor azért (habár ebben nem nagyon bízok, amennyire megismertem), ha pedig nem, akkor az is megfelel nekünk... attól nem félek, hogy mindenféle bunkónak elhord... szerintem a jelen helyzetben nem voltam bunkó és lepereg rólam az ilyen :K

#20-#21: 8-10 hónapja még normális volt... párhetente jött, ettünk-ittunk, pár óra múlva lelépett... nagyjából felesben ment a dolog... ott még nem volt gond, csak amikor nem 22:00-23:00 között lépett le, hanem majdnem hajnalban (és főleg én kezdtem állni a dolgokat), ott már terhes volt... ez így már nem "barátság", tehát nem aggasztom magam, ha nem látom többet... elég erős a kontraszt a régi barátok (akik sajnos szétszéledtek az országban és a határon kívül) és ez között :( ...ez bánt igazából

• mephi666

nagyúr

válasz lsebestyen #12 üzenetére

na, igen... elég erős a kapcsolatunk, nem aggódunk miatta, hogy szétcseszi, de nem jó, ha attól kell "rettegnünk" otthon, hogy mikor állít be... (főleg a hétköznapi zavar) aztán pihenni sem hagy minket, holott mindkettőnknek azért szükség lenne rá: barátnőm gyógyszertárban dolgozik, elég felelősségteljes a munkája... és az én munkám is elég gyakran igényel marha nagy odafigyelést :K ...a szerdai "akció" is jól felidegelt mindkettőnket... jobb szerettünk volna kettesben pihenni, ehelyett ebből semmi nem jött össze...

ma is amire vágyunk: főzök valami jó csilis-babot, mire barátnőm hazaér, majd eszünk, pihenünk, nézzük az esti magyar-holland meccset... persze KETTESBEN mindezt... nem pedig a "váratlan vendég" jólétéről gondoskodunk és hallgatjuk a hülye zenéit, amit ránk erőszakol meg a nagyképű szövegét... (akkora dolgokat tud mondani néha, hogy fáj... pedig csomó dologhoz teljesen hülye)

#13-#14: a kifogások néha már kevésnek bizonyultak... volt, hogy mondtam barátnőmnek, hogy "túlórázok", aztán próbált hívogatni a gyerek, mire nem vettem fel a telefont... bíztam benne, hogy meggondolja magát és nem jön fel, de tévedtem... :(

• mephi666

nagyúr

válasz kraftxld #10 üzenetére

hát igen, ma mondjuk "nőverem jön a férjével és a 2 gyerekkel" ;] hétvégén meg nem vesszük fel a telefont és bezárkózunk... (ajtót sem nyitunk) találunk majd mindig valami jó kifogást, hogy ne legyünk otthon, vagy ne érjünk rá

#9: az is egy megoldás... :) de inkább eldugunk mindent, cigiről meg leszokok (arra az időre, ha véletlenül beesik... egyébként tényleg le kell már szoknom: gyűjtöm az akaraterőt... még szerintem pár hét és vége)

• mephi666

nagyúr

válasz Mr.Csizmás #2 üzenetére

azt meg kell ejteni, te mindig szívesen látott vendég vagy nálunk :R

#3: türelmes egyén vagyok nagyon és csoda, hogy eddig tartott a türelmem... de most már igazán elfogyott... történt olyan, hogy barátnőm szüleinél disznót vágtunk és nem is voltunk otthon... ilyenkor hívott minket, hogy "hol vagyunk?" és majdnemhogy neki állt följebb, hogy: "mi az, hogy nem vagytok otthon? pedig menni akartam"
    az indoka pedig, hogy: "apjára/bátyjára kell várnia a városban" pedig ilyen jolly joker volt: mit mondjunk? "nem, b@zmeg... nem jöhetsz fel 15percre, hanem menj le a csövesekhez az utcára és ott várj" az volt a baj, hogy soha nem volt a 15perc 15perc... (semmi probléma nem lett volna, ha tényleg ennyire jön fel, hagy minket pihenni és nem itattatja magát folyamatosan) hanem inkább 4-5 óra... :( ...de ha beállít, meg lesz mondva, hogy kész: "ennyi volt a szeretetszolgálatból"

#4: én is úgy érzem, de őszintén bevallom: nem is bánnám... :N komolyan nagyon betelt a pohár... barátnőmnél már kb. 1 hónapja, nálam pedig most...

#5: ez mondjuk jó sorrend, de már szerintem eddig is kapcsolhatott volna, hogy nincs arányban az amit ő áll és amit mi... mellékesen pihenni sem hagy minket...

szerintem akkor:
    warn+1-2 hónap tempban: dolgok elmagyarázása és hanyagoljuk a fejét pár hónapra... (nem fogunk ráérni)
    kickban: ha nem változtat, akkor végleges "ban" :K

#7: ez sem rossz, de a betegség nem tartja vissza... volt, hogy 38.5 fölötti lázzal döglöttem otthon és úgy is beállítottak :W meg olyan, hogy hétfőn dolgom volt az otp-ben és 15:30 helyett 16:15-kor értem haza és már a lépcsőház előtt várt... majd kérdőre vont, hogy: "miért nem voltam otthon?"

#8: sajnos nincs... max. olyat lehet, hogy "leszoktam a cigiről" (eldugom az összeset) és nincs pénz piára sem... (ezt is eldugom) kaját meg semmi extrát nem csinálok, ha esélyes az érkezése... eszünk akkor zsíroskenyeret, hagymával ;] a gépet is kilövöm addig és mondhatom, hogy bedöglött a táp ;] a tv-t is lenyomom... arra meg mondhatom, hogy biztos túlfesz volt azon az áramkörön ;]

Új hozzászólás Aktív témák