- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
Én valahogy nem díjaznám... csak időben érjek oda ahova akarok...
-
veterán
Ja, észbe kaptak a BKV-nál..
http://jonnek-mennek.hu/2012/04/18/a-bkv-outingolja-magat/Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
moha21
veterán
Helyes! : -]
Amúgy ilyeneket a 17-es villamoson is csinált az egyik sofőr. /Bár aki ismeri a vonalat az tudja, hogy nyugis vonal, olyan, mitn a savoya park fele ami megy ./
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
mephi666
nagyúr
hát ha ezért kirúgták, akkor hülyék... itt kecskeméten az 1-es helyi járaton volt egy bajszos b*zi, aki folyamatosan b@szogatta hangosbemondóban a gamfosokat (meg akit épp kinézett magának) és őt sem tették ki szerintem emiatt... ez a srác legalább ingyen, bérmentve olyan "szolgáltatást" nyújt(ott) az utasoknak, amit többen szerettek így a leírtakból, mint akik problémáztak miatta
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Domxc
senior tag
Már a BKV-sok is trollkodnak.. Megérett a világ a pusztulásra.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
Egorov
aktív tag
Én úgy hallottam, hogy csak fegyelmit kapott. Szarmá', ha ilyenért kirúgják, de még a fegyelmi is. Tiszta faszaság amit csinál.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
mrlt
tag
Ma reggel a rádióban a Morning Showban volt róla szó. Állítólag kirúgták a srácot ezért. Balázsék próbáltak utánajárni, csak nem tudom mi lett a vége a műsornak.
Go Pack Go!
-
mephi666
nagyúr
nyíjjmeg
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autóhifi
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Konteó topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Epson nyomtatók
- További aktív témák...
- 30th Anniversary Playstation Dualsense controller - garanciális
- Gamer Ryzen 3700X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 1TB SSD / 700W / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest