- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
Auchanban, most vasárnap - hát lepetéztem.
(#32) tildy: esetleg leadhatok egy rendelést egy csomag pengére? Nagyon hálás lennék!
(#31) kovsol: próbáltam, sajnos nem az én fejemre tervezték ezeket a borotvákat. Az állam alatti részt sose tudtam normálisan leszedni, pedig elhiheted, próbáltam.
-
kovsol
titán
És ha elektromost használnál, olyat amibe nem kell penge?
-
banhammer
veterán
Nekem a Gillette Sensor jött be.
A többi n+1 pengés Gillette-től csak hamarabb szőrösödtem. -
-
Иван
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
"Hát inkább ilyet kapjak, mint [...] nyakkendőt."
Eszednél vagy?

-
Bizony a penge jó drága.
Meg is lepődtem, mikor a karácsonyfa alatt ezt találtam:

Kiderült, h nemrég Tescoban volt akciósan ilyen penge, ezerpárszázért a szokásos 2500-3000 helyett. Édesanyám tudta, h szoktam keseregni, h már Józsefvárosin se tudok venni pengét a borotvámhoz, mert ott nem árulnak Wilkinsont, csak Gilettet (amúgy 1000Ft egy 4-es csomag), így amikor meglátta a Tescos újságban a borotvapengéket, bevásárolt belőle.

Hát inkább ilyet kapjak, mint zoknit/boxert/nyakkendőt.
-
DeFranco
nagyúr
Nekünk van frankó fonott kosarunk, meg ilyenek. Mivel gyalog járunk ezért nem mindegy mibe pakolunk.
@Иван: gépsonka viszonylag ritka. Ha valami, akkor vagy valami rendes párizsi, vagy (pont a rózsadombi olcsó groby-ban) pick szalámi. Olcsóbbra jön ki, mint a gépsonka.
Német diszkontban még élelmiszert nem vettem, kenyeret sütjük, csemegeáruból a fóliázottat nem szeretem, szárazáru-vegyiáruból meg ha lehet magyart, vagy ha azt nem, akkor dm-sajátmárkást, mert az a legolcsóbb. Nem egyszerű velem vásárolni.
szerk: ja, amúgy két friss tapasztalat:
1: semmi nem annyiba kerül, amennyi ki van írva, ha valami jó áron van, az nem a helyén van. A rendes ára másfélszerese annak, amit látsz.
2: az ára mindennek felment valamennyivel, még tűrhető mértékben, cserébe 10%-kal kevesebb van a csomagolásban. pl. a fél kilós kávé 450g. Aminek a mennyisége maradt, annak az ára másfélszeres.
-
Иван
őstag
Nálunk se dívik a tecsó. Akkor már valami német hard diszkont, ott tényleg megvágják az árakat. teszkó ált. drága, csak jól álcázza. (Amúgy Angliában sem ő a legolcsóbb.)
Így beelgondolva amúgy sehol se tudlak elképzelni sorban állni, de a teszkóban sehogy sem. Meg a hentes részlegen ahogy kikéred a 15 deka gépsonkát. Az is úgy don't.
-
DeFranco
nagyúr
Most jöttünk meg onnan. Utálom én is, de ez van, van amit nem lehet megvenni a sarki kisboltban. Sorban nem álltam, mert ügyesen találtam üres kasszát jó igényesen.
Mellesleg egyre kevesebb, mert jó közgazdász módjára tisztában vagyunk az árakkal, és a tesco sokszor a kisboltok árát veri felülről, a rózsadombi groby meg egyenesen átlag 5-10%-kal olcsóbb... na ez a durva.
Amúgy az inkriminált borotvából 1490 Ft most egy 5+10-es csomag, tehát nem hazudtam, 100Ft-ra jön ki darabja.
szerk: amúgy vicces, a tesco-hoz kötődik az első diplomás élményem, az államvizsgám napján ugattam le először egy "munkásosztályt". Bár az inkább osztály volt, mint munkás, de csúnyán leb*tam.

-
DeFranco
nagyúr
Mindenhol tele van vele az alsó polc
Csodát azért ne várj, nem egy ötpengés automata fűnyíró, de én már szerintem lassan 10 éve ezt használom, és jóban vagyunk 
Én Tesco-ban vagy DM-ben szoktam venni, ahol akciós az 5+5 vagy 5+10-es csomag, de próbára először vegyél egy kisebb kiszerelést szerintem.
-
DeFranco
nagyúr
Eldobható, egy hónapig nagyjából kitart egy, darabja ha kifogsz egy 10-es 15-ös csomagot, nincs 100 Ft, és legnagyobb truváj, hogy a tetején van egy gomb, ami kitolja a szőrt a pengék közük, nem kell kiimádkozni belőle.
-
Melack
veterán
Én is sokáig eldobható változatot használtam, de ahogy lent is írták, nem bírta nálam sokáig egy-egy darab, max 1 hónapig - nem borotváltam gyakran az arcom, de a szőr így is erős lett. A nem eldobhatós borotvák jobban bírják, kb 2 hónap/penge. Így Ezzel valamelyest jobban járok - nem sokkal, de jobban.
-
h3lios
addikt
Osztom a véleményed, miszerint hihetetlen drága a tartalék penge a Gilette borotvákhoz.
Nekem is Mach 3-am van szám szerint 2 (1-et ajándékba kaptam
) és nekem is bevált.
De ehhez is olyan drága a penge, hogy csak nagyon ritkán veszek hozzá (mondjuk bírja is).
Fusion-t volt lehetőségem venni (sima nem elemes) 1500 Ft-ért, de kihagytam.
Pontosan tudtam, hogy a penge amit vennem kell majd hozzá brutálisan drága (köszi az 5 pengés technológiáért Gilette).
Most eldobható Gilette, vagy Wilkinson borotvákat veszek (jobb fajtákat), mert nekem ez bevált. Lehet, hogy nem tökéletesen sima az arcom de a tökéleteshez közeli az eredmény töredék áron. -
Gergő_
őstag
Én megtanultam, kb 3 hét, aminek nagyrészében faragod magad. Legalábbis az én esetemben az első két alkalom nagyon durva volt. Korábban sokáig használtam klasszikus biztonsági borotvát, talán az a legpraktikusabb és legolcsóbb ha van egy rendes nyeled, persze azzal is elég komolyan elvághatod magad, de szerintem csak akkor ha nem cserél benne az ember rendszeresen pengét.
Ezeknél a régebbi cuccoknál szerintem az akadály az lehet ha nem egyenletesen éles. -
Melack
veterán
Az nekem nem jött be - a borosta még ok is lenne, de ha már borotválkozok, akkor legyen síma az arcom. Nálam ez már csak így működik.
(#2) mephi666: én is ilyet akarok majd.
(#3) lapa: így jártam. Ezzel nem tudok mit kezdeni. Lehet sikerült kifognom az egyetlen olyan darabot, ami ilyen. Nem tudom. De ha már így alakult, akkor is maradok mellettük - ez a változat tényleg jó.
-
lapa
veterán
ja jól bevált a gillette. először szétesik aztán leszopat mert szándékosan nem kompatibilis. vegyél ezentúl is.
nagyon harcoltam anno az elektronyos ellen, de egy tényleg jó elektronyos (karácsonyra, akármire) szakállnyíróval nagyon hasznos tud lenni. pláne ha vízálló.
neken a (legolcsóbb) hajnyíró nem vált be szakállhoz. lehet, hogy az ára miatt nem volt olyan.
#2: az ilyesmi rendes borotvához vesz az ember bőrt, jutubon megnézi és keni-feni magának vizesen-hamusan.
-
mephi666
nagyúr
én még 2001ben ballagási pénzből vettem sima mach3-at... utáltam már az eldobható borotvákat, mert 2használat után már tépett a pengéjük, ez meg hónapok után is úgy vitte, mint kés a vajat... pár évente vettem bele 5ös csomagban pengét és tökéletes volt... most néhány hónapja vettem ilyen elemes fusion akármit teszkóban, amikor baromira leárazták... nem érzem annyival jobbnak, amiért rezeg vágás közben
öreg koromra ilyennel akarok majd megtanulni borotválkozni:

időnként meg kell fenetni, de ez szerintem örök élet lenne és nem merül ki benne az elem, nem kell félni, hogy nem kapok fejet hozzá

#3: az én fejemet irritálta az elektronyos... volt egy darabig, de elsefteltem ismerőssel, mert akármit csináltam, tiszta vörös volt a fejem mindig borotválkozás után... a hagyományos régi mach3 volt még mindig a best az én búrámhoz
szakállhoz meg hajvágó, de az meg elromlott egy ideje, így ollóval szoktam megigazítani -
Nordic
Közösségépítő
Na én pont ezért használok egy ideje, nullás hajnyírógépet
. Igaz nem lesz olyan sima mint a babapopsi, de hamarabb meg is vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ott csak $32-$33 egy 8-as csomag...

Csodát azért ne várj, nem egy ötpengés automata fűnyíró, de én már szerintem lassan 10 éve ezt használom, és jóban vagyunk