Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
danielshield
újonc
Érdeklődni szeretnék,hogy ha a gépházban a helyreállításoknál visszállítom a rendszert alaphelyzetbe, akkor azt az állapotot fogom kapni mikor először bekapcsoltam a tabletet és konfigurálja magát a windows? Tehát megmarad minden szükséges driver a tablet működséhez, és csak az én pluszban feltett programjaimat törli? Csak, azért bizonytalanódtam el, mert vissza olvasva láttam, hogy valakinek voltak gondok az újra telepítésnél és elvesztek a driverek.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
danielshield
újonc
Szerintem a felbontás visszaállításával sokkal szebbé lehet tenni a kijelzőt. Bár egy hátránya van, így a csempés alkalmazások nem fognak futni. Bár csak pár katt és vissza is lehet állítani.
Szóval, asztalon jobb klikk, képernyőfelbontás -> speciális beállítások -> üzemmódok -> és kiválasztos az 1024x600-as felbontás, ezzel egész szép lesz a megjelenítése desktop módban. Visszaállítás ugyanígy.
Ha valaki esetleg tud jobb módot a kijelző szebbé tételére a nagyításos módon kívül azt szívesen várom. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A bejegyzés egy későbbi cikk alapjául fog szolgálni.Akinek van bármi megosztanivalója a tablet kapcsán, nyugotan írja...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest