Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Helló!
Valakinek meg van a gyári tokja a telefonjához és megszabadulna tőle?
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
GhanBuri Ghan
őstag
Pénteken érkezett meg a telefon a Banggoodtól. Július 12-i rendelés, nagyon jó akcióban, csak éppen elvileg két-három hét alatt kellett volna ideérnie. Ha tudom, hogy egy hét múlva van az Eustocknál is, akkor lehet azt választom. (bár még az ő áraiknál is olcsóbb volt egy tízessel)
Egy Nubia M2-vel hasonlítom, az mTouch eléggé bejön, ahogy a Flyme 7 is, a kamerák talán egálban vannak (EIS hasonlónak tűnik, képminőségben nem vettem észre nagy különbséget, az M2 sokkal több scenariót kínál, viszont nem tudja pl. a Pro 7 utólagos bokeh újrafókuszálását)
[ Szerkesztve ]
-
ruti
Közösségépítő
válasz GhanBuri Ghan #26 üzenetére
köszi, ezek szerint komolyabb kompromisszum nélkül bevállalhatom a 12+5-ös kombót
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
GhanBuri Ghan
őstag
A monokrómnál ugyanazt az optikát használták, csak az érzékelő előtt nem volt BRGB szűrő, ezért csak fekete-fehér képet tudott alkotni, a szűrő hiánya miatt sokkal jobb fényérzékenységgel, ezért a két optikából kapott képet egybegyúrva sokkal kevesebb fény is elegendő volt (OIS híján). A monokróm lencsét letakarva látszik, hogy a bokeh nem működik, szóval a monokrómot használja a mélységinformációk megszerzéséhez.
Csak arra tudok gondolni, hogy az 5 megapixeles olcsóbb, mélység méréséhez meg az is jó.(az igazi kérdés az, hogy az 5 megapixelesnek mekkora érzékelője van, mert ugyanolyan nagy, mint a 12-es, akkor ugyanannyi fényt is tud begyűjteni, és mivel a színes képnél 4 pixelből csinál egyet, a többit pedig interpolálja, ezért elvileg 5 megapixel is elég lehet a fekete-fehér fényességadatok megszerzéséhez)
-
ruti
Közösségépítő
"Ez a gyártó első duál kamerás telefonja, de még a tavalyi trendek szerint: A 12 megapixeles RGB érzékelőhöz egy szintén 12 megapixeles monokróm szenzor kapcsolódik."
abban segítsetek, hogy a hátlapi 12+12 mpx régi trend (pl. A1) és a mostani szokásos hátlapi 12+5 között mi a különbség? belátták, hogy a mélységhez, "portré módhoz" elegendő az 5 mpx?
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Laszcae
csendes tag
válasz GentleGeek #23 üzenetére
Köszi a választ! Nekem mint full nem hozzáértőnek azért kéne még kis infó. Elég ha a telóra töltöm le és onnan idítom? A másik ha esetleg neked is ilyened van megy-e a cardboard mód youtubeon flyme 7-el, vagy ebben nincs változás?
-
Laszcae
csendes tag
Sziasztok!
Két kérdésem volna. Az egyik, hogy aki már megtette hogyan frissített Flyme 7-re? A telefonon található frissítés opció azt mondja hogy az épp futó 6.1.3.2G a legfrisebb elérhető verzió, míg a Meizu oldalán letölthető két újabb global verzió is.
A másik az lenne, hogy az ennél frissebb verzióval már megy-e a youtubeon a 360fokos videók lejátszása? Nekem csak fekete képernyő jelenik meg, hang viszont van közben. Egyéb VR alkalmazásokkal nincs gond csak youtubbal.
Köszi!Laci
-
HERR Z
veterán
válasz GhanBuri Ghan #20 üzenetére
nemtom amikor én a pro7-et néztem(április közepe-júni eleje) Alin hongkongba folyamatosan volt, kínába meg alig elérhetően és 100$-al drágábban
pl 15 global gearbesten preselbe fut 440$-ért, holott már bőven megveheted 350-370 közöt...........[link]
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
Jo cikk.szimpi kis telo.ez a hatso kijekzo egyedive teszi.
Kepek szerintem irto jok.
Jo pont hogy mint latom type c mellett jack is van.
Tudasa megfelelo.
Am en 75 alatt nem lsttam sehol. Es enn,iert egy "csak" 5.2es kijekzot mtk chippes telot nem fognak tudni eladni. A xiaominak nagyobb neve van es ott enn,iert jobb telot adnak. Szoval jo ez cssk nem ennyiert."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
HERR Z
veterán
van a sima 15-ből globál már majd 2 hónapja: (az hogy ez hozzánk mikor ér az nem a meizu sara)
csak majdnem 400$
-
novinyul
veterán
válasz GhanBuri Ghan #13 üzenetére
Sajnos a Meizu sem igazán van a helyzet magaslatán, maguk sem tudják hogy melyik telefonjuk legyen B20-s. Amúgy én is a 15-t vártam global forgalmazásba, de sajna nem lett. Ja és amúgy van külön dac a 15-ben is! Szóval tényleg csak az infra és az nfc hiányzik belőle, meg az a k.rva B20
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
atike
nagyúr
A Pro / Kontra rész külön jó, de mintha lett volna már a telóról itt teszt....
-
zo-lee
aktív tag
Sziasztok!
Valaki felhomályosítana kicsit ? Valami nem kerek a készülékkel kapcsolatban.
A teszt 2 napja készült, viszont a telefon megjelenésére több oldal is 2017-et ír.
Most akkor mikori ez a készülék végülis ? Elfogadom, ha esetleg csak mostanában került be kis hazánkba, viszont akkor 1 éves készülékhez képest kicsit magasnak érzem az árát még a specifikációja ellenére is. Ha meg 2018-as, akkor miért 2017 szerepel szinte mindenhol ?!
-
vilmose33
őstag
Köszi a tesztet
A jövő most van
-
GhanBuri Ghan
őstag
A kompaktság leginkább a szélességet jelenti, mert attól függ, hogy mennyire egyszerű egy kézzel kezelni.
A képátlók méretét meg csak ugyanolyan képaránynál érdemes összehasonlítani (mert ugye lehetne csinálni 10:1-es képernyőt, ami kimondottan keskeny, mégis több, mint tíz hüvelyk az átmérője, mégis kisebb lenne a képernyő felülete, mint egy normál 5.5" 16:9-nek)Szóval nem, nem férne bele akkor házba egy 16:9-es 5.7"-es.
[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
Egy Xiaomi Redmi Note 5 mellett igen kompakt telefon a Pro 7, de az S8+ mellett meg egész kicsinek tűnik. De ha megnézel egy Meizu 15-t na az még kompaktabb lett, pedig az is 16:9 képarányú. De ha kompakt telefon, akkor az asszony XZ1 Compact telefonja az bizony az, de az XZ2 Compact is marha picinek hat a többi telefon mellett.
-
O_L_I
őstag
Értem én, hogy kompakt, de pl egy One Plus 5T 9mm-el hosszabb és 5-el szélesebb, és manapság messze nem a legjobb screen to body arányú telefon.
Nem attól lesz kompat egy telefon, hogy kicsi a kijelzője.
Mindazonáltal én szeretem a Meizu telókat, volt is egy MX5-öm amit nagyon szerettem. (na pl az se volt kisebb mint a one plus5t-m csak a kijelzője)[ Szerkesztve ]
-
vottokar
senior tag
Erősen gondolkodom én is egy ilyenen, mert úgy néz ki, hogy a xiaomi már nem fog SZÁMOMRA normális méretű telefont kihozni a közeljövőbe..
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
novinyul
veterán
Jó teszt lett Sajnos a nyelvi fordítások hiánya egy kicsit bántó, de általában javítják. Viszont kellemesen használható, "kompakt" telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest