Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
No, gyakorlatilag az általad felsoroltakból játékban semmi, még egyszer mondom, semmi sem észrevehető az advanced lightningon kívül.
Global illumination jelenleg nincs.
Hdao - előbb próbáltam, de amikor kb egy-két tized másodperc különbség van a között hogy a gumifal még csak egy centi a képernyőn és a között hogy belerongyoltál, hát nincs időd még azt se mondani, hogy occlusion.
CSH - az eredeti posztban fél percig néztem hogy miaf@szt kéne észrevennem a két kis kép között. A szöveget elolvasva derült ki, hogy az egyiken elmosták az árnyékot. Lehet velem van a baj, de egy donut, de még drift közben sem néztem az árnyékok elmosódásának mértékét. Mással voltam elfoglalvaIlyen parasztvakítások helyett az ketch-up rendszert kalapálhatnák helyre, mert a játék végén iszonyatosan csal. Meg az is vicces hogy egy körön belül 2X tudok első és utolsó is lenni.
Meg persze azt se mondták, hogy van olyan pálya, hogy napszemüvegben kéne a monitor előtt ülnöm mert egy kanyarjában szó szerint f@szt se látni.Viszont az egész végén leszögezném, hogy maga a játék kegyetlenül jó! Ha az apróbb hülyeségeit kijavítanák, közel lenne a tökéleteshez.
-
Dagidög
senior tag
Köszönöm, hogy kigyűjtötted.
Az advanced lighting "effekt" nekem úgy tűnik, hogy az autók (esetleg más fényforrások) fényszóróját kapcsolja ki-be. A global illuminationt eddig is szerettem, tényleg jól néz ki. Valamelyik AO meg manapság szerintem alap, viszont általában a HBAO és a HDAO között nem nagyon van különbség. Persze a DirectX 11 alatti gyorsítása jót tesz a futás sebességének. A CHS valóban realisztikusabb, bár ahhoz, hogy rendesen kamatoztatható legyen, a többi effektnek is fel kell nőnie hozzá, mert önmagában nem dob sokat.Látom nagyon kötözködősre sikeredett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óra topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- ASUS ROG STRIX RX 5700 XT GAMING OC 8GB Garanciával!
- GIGABYTE RX 9060 XT GAMING OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő