Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• julius666

addikt

válasz scyllarus #346 üzenetére

Nekem meg éppen fordítottak a tapasztalataim. Utolsó próbálkozásra pl. egy fedora 15 teljesen magától murdelt meg, nem piszkáltam semmit, egyszer csak nyekk és grafikus módban soha többé nem indult el onnantól fogva. Valószínűleg a videokártya-driver volt a ludas, de hiába próbáltam kipucolni konzol módban (úgy nagy nehezen sikerült beizzítani) amit csak lehetett, már annyi volt.

Miután előtte 3 napon át fórumokat bújtam a wifi miatt (naná hogy szar volt az is), betelt a pohár és már nem raktam újra, ment a gépre Win7 vissza. Ez volt a 4. "na most majd áttérek linuxra" próbálkozásom. Az előző próbálkozások vége azért nem volt ennyire drámai, ott simán csak "meguntam" hogy rendre szopni kell a nem működő hanggal/wifivel/egyéb driverekkel, illetve hogy nélkülöznöm kell általam addig használt programokat meg alább kell adnom bizonyos területeken ahol a desktop linux jellemzően gyenge (pl. multimédia).

Igazából roppantmód tudom azokat irigyelni akiknek még nem volt "komolyabb" hardveres gondjuk. :(((

Nem desktop linuxot/virtuális gépben használok gyakran, szóval nem ott van a gond hogy szarul állok hozzá.

• rt06

veterán

válasz scyllarus #346 üzenetére

azt kellene megerteni, hogy mi is a problema
    - adott ket monitor, mindketto elforgatva, ehhez kellene beallitani a megjelenitest
    - van ehhez olyan ui, amivel ez maradektalanul elvegezheto?
    - amennyiben nincs, mi a teendo?
    - amennyiben a teendo szoveges (es nem binaris*) allomany(ok) szerkesztgetese, tovabbra is ugy veled, hogy a hasonlatod barmire is jo mezei trollkodason kivul?

binaris atirogatasatol minden mas is osszeomlik

"Mindegyik csak akkor halt meg, ha belepiszkáltam, maguktól sosem. A Windows ellenben.."
    elinditasa utan, anelkul, hogy akar az egerhez, akar a billentyuzethez hozzanyultal volna, egyszercsak elhasalt, mi?
    magatol az sem dol be, hardverhiba, vagy felhasznaloi interakcio szukseges

Új hozzászólás Aktív témák