- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
válasz
scyllarus #346 üzenetére
Nekem meg éppen fordítottak a tapasztalataim. Utolsó próbálkozásra pl. egy fedora 15 teljesen magától murdelt meg, nem piszkáltam semmit, egyszer csak nyekk és grafikus módban soha többé nem indult el onnantól fogva. Valószínűleg a videokártya-driver volt a ludas, de hiába próbáltam kipucolni konzol módban (úgy nagy nehezen sikerült beizzítani) amit csak lehetett, már annyi volt.
Miután előtte 3 napon át fórumokat bújtam a wifi miatt (naná hogy szar volt az is), betelt a pohár és már nem raktam újra, ment a gépre Win7 vissza. Ez volt a 4. "na most majd áttérek linuxra" próbálkozásom. Az előző próbálkozások vége azért nem volt ennyire drámai, ott simán csak "meguntam" hogy rendre szopni kell a nem működő hanggal/wifivel/egyéb driverekkel, illetve hogy nélkülöznöm kell általam addig használt programokat meg alább kell adnom bizonyos területeken ahol a desktop linux jellemzően gyenge (pl. multimédia).
Igazából roppantmód tudom azokat irigyelni akiknek még nem volt "komolyabb" hardveres gondjuk.
Nem desktop linuxot/virtuális gépben használok gyakran, szóval nem ott van a gond hogy szarul állok hozzá.
-
rt06
veterán
válasz
scyllarus #346 üzenetére
azt kellene megerteni, hogy mi is a problema
- adott ket monitor, mindketto elforgatva, ehhez kellene beallitani a megjelenitest
- van ehhez olyan ui, amivel ez maradektalanul elvegezheto?
- amennyiben nincs, mi a teendo?
- amennyiben a teendo szoveges (es nem binaris*) allomany(ok) szerkesztgetese, tovabbra is ugy veled, hogy a hasonlatod barmire is jo mezei trollkodason kivul?binaris atirogatasatol minden mas is osszeomlik
"Mindegyik csak akkor halt meg, ha belepiszkáltam, maguktól sosem. A Windows ellenben.."
elinditasa utan, anelkul, hogy akar az egerhez, akar a billentyuzethez hozzanyultal volna, egyszercsak elhasalt, mi?
magatol az sem dol be, hardverhiba, vagy felhasznaloi interakcio szukseges
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest