- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Azért az "új" Prey sem egy világmegváltó darab,érdekesek lettek benne az enemyk"
Szerintem az egyik legalulértékeltebb játék az utóbbi időben, számomra érthetetlen módon. Az "enemy-k" sokrétűbbek és kreatívabbak, mint a legtöbb játékban. Typhoon van kb. 10 fajta (plusz néhány altípus) néhány nagyon jó ötlettel (Mimic, Poltergeist, Technopath, Telepath stb.), mind más harcmodort igényel, mellé turret, operator, emberek. Most ha szembeállítom néhány játékkal, ahol kis túlzással van puskás vagy gépfegyveres katona...Mellé az atmoszféra, zene, level design... Konkrétan én jobban szerettem, mint a műfaj legjobbjainak tartott Bioshockot (elég csak az említett ellenségtípusokat összehasonlítani) vagy a Half-Life 2-t, de kinek mi. Ráadásul a Mooncrash DLC-t is bitang jó.
-
Nekem a sztori igencsak bejött, amikor játszottam Playstationon.
Amúgy az arcanimációk illetve a részletek kidolgozottsága az arcon olyan részletességűek, hogy lefosod a bokád!
És ez PS4 Slimen volt! Én őszintén megmondom még nem láttam játékban ennyire kidolgozott animációkat meg aprólékos részleteket az Uncharted 4-et leszámítva.
Horizon Zero Dawn - PS4 vs. PC Graphics Comparison (FULL HD)
Ez egy 2016-ban készült Playstation fanboy trollkodós videója,a kommentek aranyat érnek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest