- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
-- Nézd meg mind a két telefon specifikációját, és megtudod, mennyivel tud többet
-- Nézd meg, mennyiért árulják mostanság a WCDMA-s Redmi Noteot, és megtudod menyiért lehet mostanában eladniMellesleg én is szemeztem már vele, de még kivárok.
Addig is, egy kis segítség az [összehasonlításhoz] -
[GSAM Battery Monitor] -- Ő kifejezetten az aksit figyeli.
[OS Monitor] -- Ő a rendszert nézi, ha egy program túl sok %-ban használja a processzorod, az nagyobb merülést is okoz. -
Chaser
legenda
Akkor passz, lehet az igo?
én is fel akarom rakni, majd kiderül.
Gyári töltővel is kell neki feltöltéshez vagy 5 óra ha nem több. De két USB hosszabbítón keresztül ment, az lehet gond?
Maxon Te is vettél?
Nálam minden elindul..user error
ilyen jó telefont még úgyse nyírtál ki gatya
-
tolvaj!
őstag
Ha sima androidot veszünk, teljesen más a memória kezelése. Próbáld csak ki! Menü/beállítások/alkalmazások/futó alkalmazások-> és itt bökj rá a szabad memória feliratra, meg fogsz lepődni ( ez normál droid, nem MIUI). Gyanítom nagy valószínűséggel ott lesz a viber is köztük párod telefonján.
Oldman2
Gyorsan átfutva ez csak CM11skinnel ellátott AOSP rom integrálva a gravity box-val.Keress rá a neten az MTK platform és a cyanogenmod viszonyára, sajnos nem a legjobbÉn meg elmegyek a szemészetre mostmár
"Ma feltettem az innen letölthető "kamu" CM 11-et, elsőre nekem nagyon bejön..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest