Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
maggi1886076
addikt
válasz Jano_023 #2933 üzenetére
Jól kezeli a magokat, érdemes kikapcsolni 4-est mivel, ha vmelyik tönkre megy akkor lesz tartalék.
(#2935) ollie: Hétfőn nem viccelődünk
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Kornel
veterán
válasz Jano_023 #2933 üzenetére
-Magokat jól kezeli, saját maga állítja a frekvenciát, szóval nem kell babrálni vele semmit. (legalábbis szerintem, majd jönnek a szagértők, és megmondják a frankót )
-Mik azok a dolgok, amiket törölnél?
-levelezéshez a gyári, vagy a gmail app-ot használod? én alapból leszedtem a gmail appot, és mindent szinkronizál rendesen, ugyanaz a 30-as multi rom van fent nekem is, ezzel is tökéletesen működik. -
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
válasz Jano_023 #2970 üzenetére
nekem eddig az összes rom legalább ennyit evett a ram-ból, viszont ha el van indítva egy halom app, akkor se telik meg a memóriám, vagy legalábbis én vagyok szerencsés akkor
de a többiek se panaszkodtak ilyenre, hogy betelt volna a ram.
ellenben ha memóriában hagyod a gyakran használt appokat, akkor nem kell megvárni, hogy betölt, hanem gyakorlatilag azonnal rendelkezésre áll, mp tört része alatt válthatsz appok között így, szerintem erre jó a 2 GB ram, nem arra, hogy 1,5 GB üres legyen belőle.
egyébként valószínű a kitkat (év végén) javítani fog ezen, a mi3-nál sok pozitív dolgot hozott a kitkat a miui v6-al, lehet cserélem is majd a telót
akksi leginkább a kijelzőidőtől függ, a a hatalmas kijelző eszi az áramot, sokáig max. vagy 3/4 fényerőn használtam, most már 1/2-re állítva azért megvan a 2 napom átlagban, ha nem nyomkodom 5-6 órát naponta.
én azt figyeltem meg, hogy a bekapcsolt wifi, vagy mobilnet nem meríti nagyon, a kijelző viszi a prímet. -
válasz Jano_023 #2972 üzenetére
Hány órát megy a kijelző naponta? Ha ez megvan vagy 5 óra, semmi okod a panaszra. Ha ennél jóval kevesebb, akkor sokat segít, ha lejjebb veszed a fényerejét. A ramot meg nem kell pucolni, attól sem kell félni, hogy a fele állandóan tele van. Kb ugyanez a helyzet a nexus 4-emen stock androiddal, CM rommal van némileg több szabad hely, de az ki van pucolva a google alkalmazások nagy részétől.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Remiel
őstag
válasz Jano_023 #2984 üzenetére
nekem innen van és csak 8.79$ volt
bár kurva lassan jött meg, ezért:
Hi, friend
Do not worry, your package was send to russina by mistake, now it is comes to your country, i think you will received it soon, please wait for more timesfogalmam nincs hol van russina, de a hátlapom tuti járt ott
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Kornel
veterán
válasz Jano_023 #3023 üzenetére
nekem most 14%, most jelzett, hogy kell neki a delay
4 óra 32 perc kijelzőidő, viszont viszonylag sok telefonálás és viber, illetve non stop mobilnet/wifi.
amúgy 2 napot kibírt így is.
szerintem ez nem rossz.(#3025) Jano_023 :
kisebb kijelző, gyengébb soc, nagyobb akksi.
ebbe is lehetne 5000mAh-s akksi, csak 250g lenne a cucc
meg 12 mm[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Jano_023 #3027 üzenetére
100g-ot azért erősen megérez bárki Nálam két napig bírta az akku, de még volt benne kb 10%. Folyamatos wifi/3g, viber, mail, kis net, kis játék. Meg nyomkodtam csak úgy mert nagyon tetszik Sztem teljesen jó.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
válasz Jano_023 #3081 üzenetére
Nézd meg, hogy a gyári SMS appban ki tudod e választani, hogy melyik simről küldje. Ha igen, akkor valszeg nem lehet rendszerszinten állítani, csak app szinten, ami rossz hír neked.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz Jano_023 #3241 üzenetére
Redmi Note (Mediatek):
- viszonylag kis felbontás
- nagy akkuidő
- nincs LTE
- nincs GLONASS
- 2 SIM
- Android 4.2 (jelenleg)
- alacsony árRedmi Note (Snapdragon, igen, van ilyen is):
- viszonylag kis felbontás
- nagy akkuidő
- van LTE
- van GLONASS
- 1 SIM
- Android 4.4
- alacsony árLenovo Vibe:
- nagy felbontás
- közepes akkuidő (tippre)
- van LTE
- van GLONASS
- 1 vagy 2 SIM
- Android 4.4
- ár?Ez alapján válassz.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Jano_023 #3241 üzenetére
Note..erre a méretre tökéletes a HD felbontás. Fejlettebb OS? Jön erre is 4.4 és ez MIUI. Olyan alap dolgokat nem tud a sima droid amire azt hittem azért alap pl akkutöltés fenn egy csíkkal jelezve, nem egy pöttöm kis ikonnal. Snapis note-ot viszont hanyagolnám. Ha kell 2 sim ott kiesik. Ha nem kell akkor meg azért mert gyanítom akkuidő fele az MTK verziónak. És biztos melegszik, nálam az 1S telefonálás közben is melegedett, csak azt hittem az normális...
A Note nagyon egyben van minden téren._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
-
Remiel
őstag
válasz Jano_023 #3273 üzenetére
Wakelock Detector-Save battery esetleg?
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
-
Cyborg
őstag
válasz Jano_023 #3351 üzenetére
Chigontech , de mondjuk Redmi Note-ot nem látok náluk jelenleg. Kérdezz rá náluk.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Jano_023 #3380 üzenetére
Ilyet ne vegyél, ugyan az a hulladék mint ami nekem van, csak rágányoltak egy kijelzőt.
Kb. fél telefon feltöltést bír. Mondjuk vissza is kaptam az árát ebayenXiaomi-nak van saját power bankja, megbízható forrásból egy olyan még ha drágább is, tuti használhatóbb.
Pl. innen meg merném rendelni, de postával együtt azért már 36 dolcsi.Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Weeman1
veterán
válasz Jano_023 #4356 üzenetére
A Miui alapból tudja a százalékos aksikijelzést.
Mindegy hogy mi van rajta nem?
Mivel úgy is másikat raksz rá.
Nekem a v37-nél csak a Mikey-el volt gondom,de azt is sikerült megoldani.
Az összefoglaló szerint csinálsz Twrp-t.
Felmásolod a romot.
Twrp-ben backup,utána factory reset.
Wipe data,wipe cache.
Install zip,betallózod a romot és felrakja.
Ennyi az egész.Xiaomi 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest