Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
weniwo
újonc
Szia!
50.000-ért vettem, és adott hozzá egy tokot az illető. Sajnos amit helyszínen egyébként sem mondtam volna meg ránézésre, az az, hogy a hozzá adott kábel és a töltőfej is hibás, szerintem valahol meg van törve a kábel, mert töltést és PC csatlakozást is folyton eldob (a fej "csak" törött, mármint a belsejében zörög valami kis alkatrész, a helyszínen nem kezdtem el rázni).
Én is fontolgatom a feljelentést, de szeretnék biztosra menni azzal kapcsolatban, hogy a telefon hamis-e vagy sem. Bár egyre többen ezt mondjátok. Ez esetben viszont nem kezdeném el buherálni a szoftvert, remélve, hogy az majd megoldja a problémámat. Még a WayteQ válaszát várom, ha ők is hamisítványnak nyilvánítják, valószínűleg feljelentést teszek.
Szerintetek mekkora az esélye, hogy a fentebb is leírt infók, plusz a levelezés birtokában sikerrel járjak és visszakapjam a pénzem a feljelentést követően? Ugye az a gáz, hogy nem közvetlen az Ebay-es forrástól kaptam, hanem már előzőleg megvásárolt telóról van szó. Volt már bárkinek hasonló tapasztalata ilyenben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Politika
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ASUS routerek
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest