Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Az hogy a hiba nem egyedi, nem jelenti azt, hogy általános.
A magam példáján: nekem az RX 480(Nitro+)-on és a RX5700XT(Pulse)-on is rendben működik/működött a funkció, monitorra is, TV-re is. Mondjuk nekem erősítőm pont nincs...
Azért először gondolj a konkrét kártya hibájára, mielőtt design hibát kiáltasz - ha teljesen új, vidd vissza és kérj cserét, mielőtt azt az extra ~20-30e-t kicsengetnéd a 2070S-re."Lehet, hogy túlárazott az nVidia, attól füg honnan nézzük, de ott legalább minden működik gond nélkül és nem kell vele felesleges köröket futni." Aha, persze... ja, nem. Ajánlom az NV driver fórumot(link lentebb) körülnézésre, hogy ők mivel szopnak az új szériás kártyáikon.
Pár példa:
Don't buy a 144hz Monitor if you run Windows 10/Nvidia
Asus RTX 2070 OC crashes every game@(#342)Cifu: no igen, nekem se a szívem csücske az új GUI(ha rajtam múlna, a mai napig ATI Tray Tools-szerű felületet használnék, pedig az épp annyira le van ragadva a múlt évtizedben mint az NV jelenlegi felülete), de pont a 19.12.3 óta nekem az összes addigi driveres gondom megszűnt. Az RX 480-nal pedig soha nem is volt semmilyen driver-problémám - egész az 5700XT-ig nem értettem, milyen AMD driver gondot haluzott be magának minden NV-hívő(leginkább azok, akik életükben nem láttak még AMD drivert, csak hallomásból tájékozódnak).
Igen, az új RX5700 széria valóban meg van/volt verve driver problémákkal, de javul a helyzet folyamatosan, és az új felületet is meg lehet szokni egy idő után. Én még olyan kommentet is láttam ahol az NV hívő irigykedik az AMD driver felületére, igaz, nem a legújabbra, hanem az egyel korábbira.
Egyébként ha körülnézel az NV driver fórumon, ők is meg vannak verve bőven hibákkal, csak úgy tűnik kussolnak róla más fórumokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- High on Life 2 - Betekintést nyertünk a kampány egy részletébe
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Windows 11
- Pályára állt a BME nagy dolgokra hivatott kisműholdja
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Új, garanciás videokártyák- Áfás számlával
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 XT GAMING 16G (2028.10.02-ig Alza garancia)
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi