Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
antiapaladin
csendes tag
+1
Ettől lábrángást kapok, eddig kétszer futottam bele hibátlannak árult ám zörgő ventikkel megérkező videókártyába. Eladók meg természetesen adták az ártatlant és mosták kezeiket.Egyszer futottam bele egy raspberry pi plusz nem gyári táp kapcsán minőségi kifogásba, kérdés nélkül ajánlottam fel, hogy visszautalok akkora összeget amiből vehet a vevő egy új gyári tápot, boltból.
Ill. nemrég egy félgépet árultam és elfelejtettem eltakarítani átadás előtt, annyira égett a pofám, azonnal helyben csökkentettem az eladási árat.
Nem olyan nehéz ez...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Érdekes új tendenciára figyeltem fel a hardveraprón.Meghirdetnek egy cuccot aztán a hírdető 1-2 hétig be sem lép. Ha...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest