Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kopygege
tag
Szia, megvan még esetleg a vinyó? Mert én is egy ilyet szeretnék venni és érdekelne, hogy mik vele a hosszú távú tapasztalataid. Előre is köszönöm!
-
-
petakpa1
őstag
Hangra milyen ez a P300?
-
-
dugo_
veterán
válasz
MaxxDamage #9 üzenetére
Zseniális a TC licenc...
Nekem egy dán energetikai céges van.
-
válasz
Pécsi gyerek #6 üzenetére
-
ceia
őstag
válasz
Pécsi gyerek #6 üzenetére
Nekem egy WD5000AAKS (Blue 500GB) 6 évig működött, mint egyetlen hdd és nálam a gép csak akkor van kikapcsolva, ha melóban vagyok, vagy alszom
Egy 160-as Blue máig 100%, most ezt használom. Ez jóval kevesebbet ment, viszont már 8 éves!
-
Én is néztem egy ilyet, de csak 1 terrásban.
Sebességben lenne különbség ehhez képest? -
Pécsi gyerek
addikt
válasz
MaxxDamage #2 üzenetére
Én 2 db wd blue ezex 1 tb-ot használok,tökéletes.Amit egy vinyó tud,azt tudja.Csendes gyors,persze ha ez 20 ezer és 3 tb akkor veri érték arányban.De a wd ezexet nem hiába ajánlják a vinyós topikban a mai napig...
-
ceia
őstag
Nekem csak az a bajom az ilyen bemutatókkal, hogy a tartósságról, megbízhatóságól bezzeg semmit nem tudunk. A szerző ajánlja, de mi van, ha két hónap után elromlik? Az oké, hogy van rá garancia, de az adatainkat az nem pótolja. Én is éppen ennek néztem utána, mivel hihetetlenül jó az ára. Most éppen 20k a PCX-nél. Van HDWD130UZSVA és DT01ACA300 is. Elvileg a kettő ugyanaz. Nekem úgy tűnik, az előbbi újabb gyártású lehet. A tányérokról nem találtam semmi infót, talán abban lehet különbség?
Ebben a tesztben elég jól szerepelt, bár nem értem, miért SSD-kkel hasonlítják össze..
A Backblaze tapasztalata róla. Nem sok. 45db ilyen vinyót használva közel két évig, 5db elromlott. 45/5 az annyi, mint a 9/1 és mindössze 22 hónap alatt. Ez elsőre
, de figyelembe véve, hogy ott állandóan mennek a vinyók, nem olyan rossz arány. Ráadásul állított helyzetben használják őket, ami szerintem nem tesz jót nekik.
-
gyulank
addikt
Miben különbözik ez a DT01ACA300-tól?
-
-
HoaryFox
őstag
Köszi ezt a kis szösszenetet, én is erősen gondolkodom, hogy kihajítom a gépből az 1TB 2,5" WD Blue-mat és helyére pattintok egy ilyet!
Kérdés: hangja milyen? hangos / halk?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok,Vásároltam egy 3TB Toshiba P300 HDD-t és gondoltam rövid teszt / bemutatót írok róla, biztos hasznos lesz...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest