- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kraftxld: Untappd lista
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
MaxxDamage #2 üzenetére
Az USB 3.2 port adatátviteli sebesség tekintetében ténylegesen (nem névlegesen az ilyen-olyan átnevezéseknek, módosításoknak köszönhetően) akkor olyan, ha Gen 2x2 (20 Gb/s), meg ugye a bejegyzésben USB 3.2 Gen 1 alapon ez a pendrive is valójában csak USB 3.0-s, ahol az utóbbi eleve limitál, bár ez a pendrive még annak határait sem feszegeti.
A fórumtárs vsz arra célzott és nem ok nélkül, hogy a random 4K olvasás és írás meglehetősen gyenge ennél a pendrive-nál is, ezért apró fájlok másolásánál jóval lassabb lehet, nem mint a külső SSD-k, amik ilyen téren is jóval gyorsabbak. Példák: [link], [link]. -
válasz
MaxxDamage #2 üzenetére
Nem írtam oda, hogy nálam rengeteg dokumentum volt 50-kb - 1 mb között, így értem el az 1-2 mb írást
-
-
Én is vettem ilyet. Nekem ExFAt fájlrendszerrel, 6.8 GB-os lemezképfájlt (USB 3.1 HUB-on keresztül) 52-62 MB értékekkel másolta a Total Commander. Kis fájlok értelemszerüen nagyon lassúak 1-2 MB/sec-el mentek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest