- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fecogame: A csámcsogás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amúgy nem egyszerű a választás, mert van sok fajta jó gép és minden szempontból megfelelő pont ez volt a számomra. Hőfokok rendben lettek volna (sőt! nagyon is jók voltak felküldés előtt -beálltak a hőfokok és a Conductonaut is- [kép] vissza érkezéskor "magas" CPU temp volt, Vasárnap/Hétfőre már a képen látható eredmény) de a DC Power modul probléma becsúszott és negyedszer is fel kellett küldenem... a végén a kijelzőn kívül minden új már benne (elmondhatom kb.)
-
Igen, nem egyszerű ezt lejátszani a gyártóval.
Esetemben: Szakszervizt megbíztam a cserével, ők benyújtották a Magyar gyártónak, azok meg a Holland (Asusnak) és úgy jött vissza az "elutasítás" - nagyon nagy bajnak kell lenni, hogy cseréljék.
Technikus szerint (aki eddig csinálta) - folyamatosan napi szinten akár többször is telefonon beszéltem vele. ilyen gépnél a 2.-ik alaplap cserénél (az is már 800k+ érték) sem szoktak még bele menni a komplett gép cserébe, 3.-ik alaplapnál (az már 1.2Milla érték) már meggondolják.Asus eddig egy VGA-t cserélt, ott is a Cseh Asus volt az érintett és korrektül cserélték a VGA-t (2 napba telt), bár nem újra, hanem javított csere darabot kaptam 2 év gyártói garanciával megáldva.
Én mindig dokumentálva (kinyomtatva) küldöm a szerviznek az esetet mutatva, vázolva... akár teszt, akár a hiba konkrét jelzést (képekben) jelezve. /így nem mondhatják, hogy nincs is semmi baj/
Holnap érkezik a laptop.
Videóra veszem a kicsomagolást, bekapcsolást és írok még ide (kiegészítve a negyedik útját) és szerviz munkalapot is feltöltöm (azon rajta lesz, mit csináltak, mit cseréltek - még én sem tudom konkrétan, pontosan és érdekel)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tisztelt Mindenki !Szeretném megírni az esetem és tapasztalatom (röviden) össze foglalva vázolni (a lényeget), amit az...
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Witcher topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elden Ring
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Büszke apukák és anyukák topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest