- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Márpedig sikeres volt az első rész eladások terén is, ezt maga a Crytek főnöke nyilatkozta. Az eladás is 1,5m felett volt belőle, még az EA is megvolt elégedve az eladásokkal. Inkább csak az amcsi eladások voltak szarok (ennyit arról, hogy ott nincs warez).
Kicsit tényleg elfogult az írás, ha én írtam volna, akkor már tuti megkérdezte volna vki, hogy mennyit kaptam érte, de a lényeg a lényeg: külföldi tesztek, és userek véleménye szerint is magasan veri az első részt, rengetegen azt mondták azok közül akik az első részt utálták, hogy ez nagyon bejött nekik, szóval ez már nem csak elfogultság. Jó lett, és kész. A graf is jobb lett. Ha már mindenképp negatívumokat keresünk, akkor a bugokat írjuk, amik az első részben se voltak, mert 7k-t igenis megér a kevés játékidő ellenére, ott van a multi 21 pályával,ami azért van, hogy meghosszabbítsa a játékidőt tulajdonképpen. Ha nem kell a szinkron, akkor Steamen ennél is olcsóbban be lehet szerezni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- PlayStation 5
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Parfüm topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...