Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz planbmokus #11 üzenetére
Engem előtte se nagyon kötött le. Mondjuk még mindig a jobb rajzfilmek közé tartozott.
-
planbmokus
senior tag
Kingdom Hearts olyan hányatott sorsú játék az európaiaknak, mint a Ghost in the Shell a filmek/animék/mangák világában.
Addig amíg ki nem jön belőle valami új rész, addig 10-ből 9 embernek gőze sem lesz róla, hogy mekkora király, de majd bedobják Scarlett Johanssont és minden megoldódik!"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
szupermacs
veterán
JRPG-vel ki lehet üldözni a világból. Egyik ismerősöm kedvenc játéka a KH. Régen nem ismertem, de sokat hallottam a nevét. Amikor először megláttam, rosszul lettem tőle. Disney és anime karakterek. Ezek nekem elegek ahhoz, hogy nemet mondjak rá. Nincs ezzel semmi baj.
Japóktól nekem csak a bunyós játékok jöhetnek (SF és Tekken kizárva).
Valamiért a JRPG nekem megmaradt a Pokemon Red és Blue-nál, meg a FF GB változatánál. A többi számomra kuka. Inkább egy Black Isle játékot veszek elő, ha jó sztorit akarok és érdekes karaktereket, jó játékmenetet. -
sztanozs
veterán
A KH kifejezetten egy rétegjáték (keleteurópai szemmel) - mivel a fő piac az egyesült államok és Japán - és általában az angolul és vagy japánul tudó fiatalok (8-10+ éves korosztály).
Idehaza de főleg közép-kelet európában a Disney-nek nincs akkora rajongói tábora, mint az USÁban és japánban, ráadásul a célzott korosztály nem is tud angolul (se japánul).
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz huskydog17 #6 üzenetére
Játszik szerintem rengeteg ember kevésbbé reklámozott játékok tömegével is, csak nem feltétlen ilyenekkel. Főleg az elmúlt pár év indijátékforradalma alatt rengeteg kisebb nagyobb fejlesztő játékait kapta fel a gamer közösség amik nem, vagy csak alig kaptak reklámot. Viszont sokan vagyunk, akiknek ez a játék (is) egy kicsit túl japán. Nincs ezzel feltétlenül gond, egyszerűen csak annyira más kultúra, hogy ideát nem sokan találják meg az élményt a játékaikban. Egyébként ez fordítva is ugyanígy van, mert ahogy tudom az egyszeri japán gamer, ugyanígy nem szereti, nem veszi a nálunk sikeres játékok nagyrészét.
-
Anno volt PS-n egy játék, Jade Cocoon a címe, igazi JRPG, körökre osztott harcrendszerrel. Imádtam. Angolul ugyan nem tudtam akkor, de rongyosra játszottam a lemezt. Ekkor találkoztam először a stílussal. Utána a Silent Hill volt a következő..
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
huskydog17
addikt
Ez végtelenül egyszerű:
A nagy többség azokat a játékokat "ismeri", vagyis azokról hallott, amiket a média folyamatosan reklámot amiről híreznek és ezek kizárólag a nagy, "AAA"-nak csúfolt sok pénzből készült projektek, melyeket a nagy stúdiók készítenek, hiszen nekik megvan az anyagi tőkéjük ahhoz, hogy dollármilliókat költsenek marketingre.
A kisebb stúdiók általában a teljes büdzsét a játék fejlesztésére költi, nem marketingre, a nagyoknál ez fordítva van, ott a büdzsé kisebb része megy a fejlesztésre és több pénz a marketingre. E miatt a különböző sajtók, illetve egyéb "ismertebb média" kizárólag a nagy, sok millió dolláros nevekkel foglalkozik és emiatt a legtöbb ember csak ezekről hall.Tudom, undorító és elkurvult világban élünk. Tonna számra vannak kiváló minőségű indie címek, melyek minőségben messze-messze elp*csizzák a legtöbb AAA szemetet, de ezekről a legtöbb laikus ember nem is hallott és nem is fog. Ilyen világban élünk (sajnos). Pénz beszél.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Silεncε
őstag
Nem tudom, miért baj az, ha valaki nem kedvel egy stílust vagy egy játék-kategóriát. Mindenki azzal játszik, amivel szeretne, nem hiszem, hogy bárkinek emiatt pálcát kéne a másik felett törnie és egyéb "szép" jelzőkkel illetnie (ez a komment leginkább a címnek és az előttem lévő kommentnek szól)
A japán játékok egyébként tudnak jók és nyugatiak számára is befogadhatóak lenni, legjobb példa erre a kedvenc játékom, az MGS-szeria.
[ Szerkesztve ]
-
Garrick
csendes tag
Max azokhoz jut el akik már játszottak vele vagy nyitottak. A begyöpösödött magyar játékosok nagy része akik nem képesek kilépni a komfortzónájából marad a mainstream vonalon. További kevésbé szép véleményt had ne mondjak.
-
Blindmouse
senior tag
Nem fog több emberhez eljutni, mert az átlag európainak szerencsére ez a véleménye:
WTF Japan3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- TCL LCD és LED TV-k
- IKEA
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Új, Gamer - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz -
- ARCTIC Freezer 34 eSports DUO Grey
- Cooler Master XG-Series XG850 Platinum 850W 80 PLUS Platinum
- Cooler Master MA612 ARGB Proceszor hűtő
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest