Hirdetés
- bambano: A sor végén
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sonarr és Radarr
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Igen és igen.Szerintem egyáltalán nem fura, egy csomó dolgot be tudsz kapcsolni amit nem használsz. A lap tudja és tulajdonképpen nem érdekli, hogy van-e olyan hardware ami ki tudja használni.
Mondom ez csak egy potenciális megoldás specifikus bottleneckre. Van olyan hardware ahol ez nem számít, van olyan motor aminél nem számít és van amikor más bottleneck van ami hamarabb behatárolja az FPS-t.
Ártani nem fogsz vele ha be van kapcsolva szerintem, mondom valamilyen bugtól eltekintve engem nagyon meglepne, ha negatívan befolyásolná a teljesítményt.
-
nemlehet
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Engem bugoktól eltekintve meglepne, ha a ReBAR teljesítménycsökkenést okozna. Ugye ez igazából csak annyit csinál, hogy a VGA frame buffer-hez a CPU nem 256 MB blokkokban fér hozzá, hanem akár teljes egészében, így ott ahol ez volt a szűk keresztmetszet ott kiikatatódik egy bottleneck.
Ettől nyilván nem fog semmilyen VGA megtáltosodni, de ahol nagyon intenzív write-read van a frame bufferben ott számíthat. Amúgy tudtommal ennek csak dedikált VGA-nál van értelme, egy IGP-nél eleve hozzáfér a CPU.
Magam részéről be van kapcsolva, a 3060 Ti-on volt ahol megszűntette a texture poppingot illetve talán a minimum frame rate javult 1-2 játékban, de nem szoktam tesztelgetni külön, nem mértem ki.
Amúgy ez ugyan az mint az AMD féle SAM, csak ez már intel CPU-val (11 Gen-től) és Nvidia GPU-val is működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Revolut
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Óvodások homokozója
- Alkoholista nevelde
- Az IT-s uzsonnásdobozba nem szendvics kerül
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i9-13950HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- iPhone 17 Pro 512Gb
- HP EliteBook 820 G4 i5 7300U/24GB DDR4/256GB SSD/HD620/Win10Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő