- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van közöttük vagy 10 év
Teslát még nem használtam eredeti funkciójára. K20c-m van még az egész jó játékra (GTX780 szint) meg érkezik egy M40-es is az GTX1070Ti szint moddolt biossal.
Cryptóra hála az égnek nem jó se a fermi, se kepler se maxwell az a pascalnál (GTX10xx) jött be igazán meg AMD kártyáknál van jellemzően.[ Szerkesztve ]
-
Gdi
senior tag
válasz MasterDeeJay #3 üzenetére
A P4000-esem többre tartom
Ezzel (Teslával) azt sem tudom SR-IOV vagy GRID-szerű particionálás megy-e VMek között.Nameg.. cryptot hashelni tud-e?
''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''
-
-
Gdi
senior tag
Én csak annyit mondok, hogy majd kipróbálom, amit írsz
Járulékos kacatként került hozzám egy ilyen pár hónapja, valamit kellene vele kezdeni már.''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''
-
Ötletek, észrevételek és segítség jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest