- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
scott_free
senior tag
Korábban már linkeltem: Akasa FLEXA V8 40cm VGA power extension cable
-
Steve_Brown
senior tag
Nyilván. A hosszabbítóval meg az a baj, hogy minden csatlakozás plusz ellenállás, feszültségesés, hő termelődik és ~200W-nál már durva dolgok történhetnek.
Egyébként moddolt BIOS-al meddig lehet elereszteni a GPU-t feszültségben és frekvenciában? HBM-re mennyit lehet rátenni?
-
kenand
veterán
PL itt a kicsi kínaiaktól saver shipping/standard shipping "posta kerülő" (pontosabban saver EU posta) Standard gyorsabb...
(#1211) korcsi
Nálam csak egy lap megy úgy hogy CSM off, abban meg nem ilyen VGA-van...
Kínai x99 jobban megy CSM on-nal (X58 meg eleve Legacy)Szóval nem veszem észre, és jobb ha van egy kis permanens undervolt, akkor nem kell a fiamnak állítgatni, és nem melegszik annyira.
-
-
-
Na akkor 600 biztos megvan, tekintve hogy 5-ösével is vitték vagy akár többszörösével is.
Ha esetleg érdekel valakit akkor a Tesla C2075-öt is elkezdtem de nem haladok vele. [link]
Igaz ez már nem is éri meg, nekem 35eft-ba volt ebayről kb GTX580(talán GTX 1050?) szint csak 6Gb vrammal amit nyilván nem használ ki.
Tesla M40 meg már jópár napja várakozik a vámon, kaptam értesítést sms-ben de több cuccom is van ami vámolásra vár és rohadtul nem az a nyomkövetési száma egyiknek sem ami kellene így meg kell várnom amíg postázzák is hogy mi is a küldemény és arra bevallani hogy micsoda -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- FOTÓS beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged