- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
_PetZ_
csendes tag
válasz
Steve_Brown #1225 üzenetére
Van 2 mi 8-am és blower ventikkel szeretném hűteni (az egyik saját, másik ismerősnek készül). A sajátomnál nem sajnáltam a tápom 8 pines csatlakozójáról levágni a kis tartó körmöt, hogy összetudjam dugni, merthogy a műanyagozás után sok hely nem maradt a csatinál. Erre gondoltam megoldásnak, hogy szerzek egy 8 pines PCIe hosszabbító kábelt. hogy azt bedugom mielőtt összemelegítem a kártyát és a ventit, majd a kint maradt részbe már könnyen beletudom dugni a tápkábelt
De erős ellenjavallatokat kaptam, hogy ha nem akarok magamnak rosszat, akkor inkább ne
Így marad a másik esetben is a köröm levágása, vagy már a műanyagozás előtt bedugni a 8 pines csatit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Konteó topic
- Mobil flották
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Direct One (műholdas és online TV)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- 16 db Intel Celeron és Celeron D processzor
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W Silver
- Gamer PC eladó, erős gép, frissen pasztázva.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,2026.07.29-ig Apple Garancia,Makulátlan Karcmentes Állapot
- Dobozos PS5 digital edition 1TB + 1 kontroller + 2 játék eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest