- Ivqkzy-: 2. gépem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
válasz
Kalacskepu #874 üzenetére
Nekem amdflash -fp vel ment az első kártyánál, 2. Nem ment DOS slól, igyanúgy csinaltam pedig. Próbald meg efi alól is , vagy Linux bootból. Picit feljebb linkeltem
-
Jancsi
aktív tag
válasz
Kalacskepu #874 üzenetére
Szerintem sehogy. Nekem csak az AMD VBFlash / ATI ATIFlash 2.93 ment windows alatt parancssorban.
Ha lehúzod a kártyáról a tápot vagy kiveszed, akkor elindul a windos DDU-val le tudod szedni az AMD drivert. Majd kártya vissza és driver nélkül flashelni.
De ha a 102C9930100 típust látod a kártya hátulján a zöld címkén akkor nagy reményeket nem fűznék a dologhoz. Miyconst 102C9930400-t tesztelt. Nekem is az előbbi jutott, küzdök is vele pár napja. Nem találtam olyan bios-t amivel stabil lenne. Néha egy GPU-val ment, amikor nem kerültek fel a tool-ok, csak a driver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest