Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
Nekem ez jobban kézre esik, plusz az msi-nek mindig sikerül valamire panaszkodnia, hibaüzenettel indul rss server not hooked up, egy időben meg millió ablakot dobott fel mert nem telepítettem az rss szervert, amire nem volt szükségem, én ezt megunta elég egyszer jelezni ha gondja van, nem kell mindjárt 20+ kisablakban.
A trixx-el meg még nem volt bajom, de egyéni preferencia dolga.Néztem a 270W TDP-t a topikban, de 8 pinen ahogy mondod ekkora felvételt nem tud, azaz tudna csak a VRM elfüstölne. A techpowerup-on a nanohoz 175W-ot írnak, ami sokkal reálisabb érték. Viszont akkor ez így most érdekes ha kitolom manuálisan a tdp keretet akkor vajon mekkora tdp-ből garázdálkodik a kártya?
Ez a 3070 pont magasabb az átlagos méréseknél, a gpu/memória órajele viszont alacsonyabb volt, a TDP többlet csak stabilizálja a gpu igényét, én ezért gondolom hogy jelentősen meg van szoritva a keret, annak ellenére hogy 270W a bios editor szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- AFOX GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- GLORIOUS Aura 145-KEY Mechanical Keycaps - White
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest