Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Meglivorn

aktív tag

válasz velizare #28 üzenetére

A GTN azóta teljesen rendben van, igen az nagyon fájdalmas volt. Nem szokásom ilyet de remélem kirugták, aki azt összerakta.
    A class-world sztorikkal igazad van, de ugyanez más játékban is igaz, aionban még class sztori sincs, csak centire ugyanaz, LotROban is kb az első 5 szintre való anyag különbözik vagy annyi sem. Wowban pedig 6+ éve alatt egyetlen altot voltam képes felhúzni, a mainem mellé (a main karim meg a szó szerint elsőnek generált karakter - igazá WOTLK alatt átment egy faj-váltáson). De egyetértek, sokkal több független quest kellene, sőt szerintem olyan bolygók, amire egy-egy classnak a története el sem visz. Így egy altnál más az útvonal, illetve választhatsz hogy X vagy Y bolygó questjeit csinálod, ha a class-story adott szinten kész. Plusz én a fórumokon folyamnatosan arra kampányolok hogy endgame tartalomhoz is tessék a játékosokat visszaküldeni a bolygókra. Annyira piszok jók lettek, hangulatra nagyon ott vannak.
    De erre mondtam hogy bár bazisok a meglevő tartalom, mégis több kellene, illetve hogy folyton loholnak behozni a lemaradást. Én azért szurkolok neki, mert tényleg rég élveztem MMOt ennyire.
    A betrayal már szóba került párszor, de sztem inkább a classokat nem kellett volna specifikussá tenni (oké, jedi-sith legyen, de a smuggler, trooper, boutyhunter és agent elfért volna mindkét oldalon). Bár azt is értem, hogy ez sztorifüggő. ezáltal baromi nagy költség.

Új hozzászólás Aktív témák