Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Meglivorn

aktív tag

Akkor, csak hogy érthető legyen:
    Haxiboy kijelentette, hogy szerinte jó az me3 vége és örül, hogy a bioware nem írta át.
    Ez ugye hogy tetszik vagy sem, szubjektív dolog.
    Te erre visszavágtál, hogy akkor már magyarázza el a DA2-t vagy az SWTORt is, és a készülő új ME játékot.
    Erre írtam én hogy hogy jön ez ide (se Haxiboy nem említette, se más, 3 különböző stúdió készítette a 3 játékot). Mellesleg az "új szellem" erősen túl van lihegve de ez megint off.

Ami az én postomat illeti: egyre többször látott vélemény hogy mivel az me3 vége (utolsó 15 perc talán?) szar, tehát az egész ME trilógia szar. Erre dobtam be hasonlatnak, hogy mivel az utolsó trek film (a vége) szar, akkor most hányjak le mindent ami előtte készült? Enyhén ostobaság lenne. De valahogy mégis ezt látom mindenhol.

Végül: a vég kitárgyalását direkt elkerülöm. Egyérszt mert a cikknek nem témája, másrészt mert vagy egy hónapon át ez volt a téma mindenhol és oda-vissza, 10-szer át lett rágva. Aztán az Extended Cut után megint, szerencsére nem annyira.
    Én a magam részéről alig várom az Omega DLCt és a készülő új ME játékot. És azt, hogy az írógárda szerint hogy lehet a sztorit továbbvinni úgy, hogy az mind a 3 befejezést magába foglalja :) (a renegade és a paragon még nem gond, a szintézissel látok némi problémát ^^°)

Új hozzászólás Aktív témák