Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meglivorn
aktív tag
Akkor, csak hogy érthető legyen:
Haxiboy kijelentette, hogy szerinte jó az me3 vége és örül, hogy a bioware nem írta át.
Ez ugye hogy tetszik vagy sem, szubjektív dolog.
Te erre visszavágtál, hogy akkor már magyarázza el a DA2-t vagy az SWTORt is, és a készülő új ME játékot.
Erre írtam én hogy hogy jön ez ide (se Haxiboy nem említette, se más, 3 különböző stúdió készítette a 3 játékot). Mellesleg az "új szellem" erősen túl van lihegve de ez megint off.Ami az én postomat illeti: egyre többször látott vélemény hogy mivel az me3 vége (utolsó 15 perc talán?) szar, tehát az egész ME trilógia szar. Erre dobtam be hasonlatnak, hogy mivel az utolsó trek film (a vége) szar, akkor most hányjak le mindent ami előtte készült? Enyhén ostobaság lenne. De valahogy mégis ezt látom mindenhol.
Végül: a vég kitárgyalását direkt elkerülöm. Egyérszt mert a cikknek nem témája, másrészt mert vagy egy hónapon át ez volt a téma mindenhol és oda-vissza, 10-szer át lett rágva. Aztán az Extended Cut után megint, szerencsére nem annyira.
Én a magam részéről alig várom az Omega DLCt és a készülő új ME játékot. És azt, hogy az írógárda szerint hogy lehet a sztorit továbbvinni úgy, hogy az mind a 3 befejezést magába foglalja
(a renegade és a paragon még nem gond, a szintézissel látok némi problémát ^^°)
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű iPhone 14 Pro 128GB Asztro szürke független, 100% aksi, 1 Év garancia
- LG UltraGear 32GQ950P-B 4K NanoIPS
- G.SKILL TridentZ RGB 32GB kit (4x8GB) 3866MHz CL18 F4-3866C18Q-32GTZR !!Samsung b-die!!
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(a renegade és a paragon még nem gond, a szintézissel látok némi problémát ^^°)