- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
Én mindig előre kérem a hirdetett termékemnek az árát, nagy ritkán (és jó régen nem volt már ilyen) utánvét, de jellemzően ezek az emberek "gondolják meg" magukat, és ekkor nekem:
- oda a feladási díj
- ott a cuccom a postán 5 vagy 10 napig
- majd egy ezresért hozza vissza a M.K.PostaAzaz ha valakinek így kell, 4k a posta, és ezt mindenképpen előre kérem. Ha ezt sem utalja, no problem, másnál is biztos kapni.
- Ha személyesen akarja átvenni, nem megyek sehova, jöjjön a lakásomra (szoktak jönni). Nem járok sem BP-en, sem a plazaban, sem xy téren/parkolóban, stb.
- Az utánvét semmivel nem biztonságosabb mint az előre utalás, mert azt még elérheted hogy a postás jelenlétében bontsd fel a csomagot, de csak az után, ha fizettél. Így is, úgy is át lettél verve.
- OLX elég ingoványos terep, sok az IQ fighter, egy bizonyos szint alá én nem megyek. Lehet kövezni.
- Ha valakinek van némi tapasztalata, pár keresztkérdéssel villámgyorsan megtudható hogy valaki a pénzedre utazik, át akar-e verni, vagy valóban vásárló/eladó az emberke. (érdemes VoIP-ot használni, fillérekért lehet vegzálni valakit, sőt a saját xarát is ráborítani
)
- Nekem az OLX nem jött be, a Hardverapró nálam a befutó, minden tekintetben. Pedig itt 99%-ban mindenki előre utal (nekem)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Pár napja vásároltam OLX-en. (Azért az túlzás hogy vásároltam mert nem kaptam semmit) és sikeresen kifogtam egy olyan...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest